به گزارش تجارتنیوز، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه؛ علی صحرایی، مدیرعامل شرکت بورس تهران اظهار کرد: امروز بیشترین میزان مشارکت در بورس وجود داشت به طوریکه ۲ میلیون و ۷۰ هزار نفر در این عرضه شرکت داشتند. میزان عرضه امروز ۸ میلیارد سهم به میزان ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بود که به هر کد ۳۶۳۷ سهم اختصاص یافت.
وی اضافه کرد: از این میزان ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون سهم جهت عرضه به عموم و یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون سهم جهت عرضه به صندوقهای سرمایهگذاری در روز شنبه آینده عرضه اولیه شد. با انجام این عرضه ۶۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان به ارزش بازار افزوده شد.
شستا ۷ هزار میلیارد تومان تامین مالی کرد
صحرایی تصریح کرد: مجموعه شستا دارای ۱۸۷ شرکت بورسی با درصد مدیریتی مالکیتی است که طی امروز توانست حدود ۷ هزار میلیارد تومان به تامین مالی بپردازد. به این ترتیب، عرضه اولیه امروز بزرگترین عرضه تاریخ بازار سرمایه کشور از لحاظ تعداد شرکتکنندگان و نیز از نظر عرضه است.
لازم به یادآوری است، شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی که از سال قبل فرآیند پذیرش در بورس تهران را شروع کرده بود بعد از احراز کامل شرایط، ۲۰ فروردین امسال در کمیته پذیرش با پلاک ۵۳۷ پذیرفته شد و در بازار دوم معاملات و در ﺑﺨﺶ هلدینگ چند رشتهای صنعتی درج گردید.
بنابر آمار موجود، این هلدینگ با سرمایه اسمی ۸ هزار میلیارد تومانی در گزارش ۱۲ ماهه تلفیقی، ۷.۰۱ هزار میلیارد تومان سود خالص داشته و سود اصلی ۴.۵ هزار میلیارد تومان است؛ همچنین سود هر سهم در سال مالی قبل و منتهی به ۳۱ خرداد سال گذشته ۵۶۵ ریال و در شش ماهه منتهی به پایان آذر سال گذشته ۱۳۱ ریال است.
این شرکت شامل ۱۷۸ شرکت زیرمجموعه و ۹ هلدینگ بزرگ شامل سرمایهگذاری نفت گاز و پتروشیمی تامین، هلدینگ سرمایهگذاری دارویی تامین، شرکت سرمایهگذاری سیمان تامین، شرکت سرمایهگذاری صدر تامین، شرکت سرمایهگذاری صبا تامین، شرکت سرمایهگذاری صنایع عمومیتامین، خدمات ارتباطی رایتل، شرکت سرمایهگذاری توسعه انرژی تامین و کشتیرانی جمهوری اسلامیایران است.
منبع: باشگاه خبرنگاران
دولت راه خوبی برای جبران کسری بودجه پیدا کرده
جواب این سوال که چرا کارگزاری ها اصرار دارن کل مبلغ رو بریزی بحساب و اینکه چرا خرید ها چهارشنبه هست، کاملا مشخصه دیگه!
به این دلیل که شما پولت تقریبا 4 روز رایگان توی حساب کارگزاری ها بمونه.
وگرنه میتونن عرضه اولیه رو بذارن اول هفته.
بنده هم کارگزاری مفید برام شستا رو خریداری کرد،ازحسابم ۸میلیون وخورده کم کرد،ولی ساعت ۶ بعدازظهرپول برگشت به حسابم هیچی به هیچی.به هرکی میگی میگه همچین چیزی ممکن نیست.کسی هست راهنمایی بکنه
پس باقی سهام چی شد۲۰۷۰۰۰۰×۳۶۳۷=۷۵۲۸۵۹۰۰۰۰
۸۰۰۰۰۰۰۰۰۰-۷۵۲۸۵۹۰۰۰۰=۴۷۱۴۱۰۰۰۰ مانده
صندوق سرمایه گذاری
نه نظری ندارم
سلام،کارگزاری من فارابیه،شستا خرید کردم پیامش اومد که ۳۶۳۷ سهم خرید شده ولی الان پورتفوی خودمو نگاه کردم شستا رو پس گرفتند و پولم رو به قدرت خریدم اضافه کردند این یعنی چی،مگه بورس صاحب نداره
آیا به نشانه های بیشتری نیاز دارید تا پی ببرید ناظر بورس خواب است؟ آیا نشانه های بیشتری نیاز دارید تا پی ببرید بورس هوای کارگزاری های خود را دارد؟ وقتی نظارت ندارد ،بعنی صاحب ندارد دیگه.
سلام کار گزاری فارابی واقعا مزخرفه من خودم آگاه و مفید دارم واسه این عر۲ه اولیه ها رفتم واسه خانومم و بچم حساب باز کنم عرضه اولیه قبل شستا که فکر کنم صبا بود گفت آگاه و مفید قطع گفتم فارابی باز کن هنوز خبری از فارابی نشده جالبه بعد که دیدیم به صبا نرسیدیم رفتیم اگه باز کردیم دو روزه اومد و سه تا شستا خرید کردیم اما هنوز از فارابی خبری نییت که نیست
کارگزاری اگاه خوب است !همیشه برام به طور افلاین عرضه اولیه رو میخره !م فق باشی !
سلام بله دوستمون راست میگه 10000هزار کە گفتن همون دهزار رو نمیدن بلکه تقسیم میشه بین خریداران
من شستا خریدم خدا کنه سود کنم
کارگزاری فارابی هم عرضه اولیه صبا را و هم شستا را برای من نخرید اصلا” از زمانیکه کرونا اومد این کارگزاری هم ، تعطیل شده و وقتی زنگ میزنی کسی پاسخگو نیست ! بیخود نیست همه با کارگزاری مفید کار میکنند
تجارت نیوز هم که تایپ ساده رو مینویسه خیلی تند تند نظر خودتون رو مینویسید ، کمی آهسته تر…
سلام.میگن تا شنبه صبر کنید احتمالا میاد براتون تو پرتفوی