موضوعات داغ: # ترامپ # تیم فوتبال # قتل # ورزش # آمریکا # ایران و آمریکا # پزشکیان # اسرائیل

کاهش مصرف سی ان جی و ورود روزانه بنزین به کشور

جایگاه سوخت
طبق اعلام رئیس هیات مدیره انجمن صنفی سی‌ان‌جی، مصرف روزانه سی ان جی به ۱۵ تا ۱۶ میلیون مترمکعب رسیده و همزمان روزانه ۸ تا ۱۰ میلیون لیتر بنزین وارد کشور می‌شود.

به گزارش تجارت نیوز، اردشیر دادرس با اشاره به کاهش شدید مصرف سی ان جی و دلایل آن، گفت: در ازای بنزین وارداتی روزانه ۸ تا ۱۰ میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌شود و این در حالی است که ظرفیت جایگاه‌ها برای افزایش عرضه همچنان وجود دارد.

وی افزود: بارها اعلام کرده‌ایم اگر تنها ۱۰ درصد از منابع مالی فعلی واردات بنزین صرف توسعه و تقویت جایگاه‌های سی‌ان‌جی شود، ظرفیت تولید و توزیع ما می‌تواند از ۳۰ میلیون مترمکعب در روز هم عبور کند.

به گفته رئیس هیات مدیره انجمن صنفی سی‌ان‌جی علت اصلی کاهش مصرف، کاهش تقاضاست، از آنجا که قیمت بنزین چندین سال است تغییری نداشته، استفاده از سی‌ان‌جی دیگر توجیه اقتصادی ندارد و همین باعث شده تمایل مردم به سوخت‌گیری با گاز کاهش پیدا کند.

دادرس با اشاره به لزوم و اهمیت توسعه صنعت سی ان جی، گفت: در شرایط فعلی لازم است که عزم جدی برای توسعه این صنعت به‌وجود آید چراکه باتوجه به ناترازی بنزین و ظرفیت موجود در این بخش دیگر جای غفلت نیست

منبع: ایسنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی