موضوعات داغ: # ریزش بورس # حمله اسرائیل # قیمت طلا # قیمت دلار # بازار مسکن # جنگ # تجدیدپذیر # برنج

کاهش ۴۰ درصدی بارش ها در سال جاری

کاهش ۴۰ درصدی بارش ها در سال جاری
بر اساس داده‌ها و اطلاعات سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال آبی جاری تا نهم تیر ماه جاری بارش ها نسبت به دوره بلندمدت ۴۰.۲ درصد کاهش یافته است.

به گزارش تجارت نیوز، مطابق اطلاعات پهنه‌ای بارش سازمان هواشناسی از ابتدای سال آبی جاری تا 9 تیر 1404 بالغ بر 40.2 درصد کاهش یافته است.

طبق روال ماه‌های اخیر سیستان و بلوچستان بیشترین کاهش بارش‌ها را داشته است؛ در بازه اشاره‌شده در این استان بارش‌ها نسبت به دوره بلندمدت 77.1 درصد کاهش یافته است.

در استان هرمزگان نیز بارش‌ها رشد منفی 74.4درصدی داشته است، در کهگیلویه و بویراحمد نیز میزان کاهش بارش‌ها در مقایسه با دوره بلندمدت 54.5 درصد بوده است.

در استان‌های ساحلی دریای خزر یعنی گیلان، مازندران و گلستان کاهش بارش‌ها به‌ترتیب 8.3 درصد، 5.9 و 36.2 درصد بوده است.

در استان تهران نیز بارش‌ها از 262.2 میلی‌متر دوره بلندمدت با کاهش 48.4درصدی به 135.2 میلی‌متر رسیده است.

منبع: تسنیم

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی