موضوعات داغ: # تعطیلی مدارس # سرما # پیش بینی بازارها # پیش بینی قیمت سکه # پیش بینی قیمت طلا

امید ژاپن برای ارتقای مناسبات با چین

ژاپن+تجارت نیوز

وزیر خارجه ژاپن در جریان مذاکرات امروز یکشنبه با همتای چینی خود در پکن ابراز امیدواری کرد روابط با چین ارتقا یابد.

ژاپن برای آب شدن یخ روابط با چین که مشکلاتی تاریخی و مناقشه ارضی با آن دارد، تلاش می‌کند. ‌نگرانی‌ها درباره برنامه تسلیحات هسته‌ای کره‌شمالی همچنین محور مذاکرات است.

به گزارش تجارت‌نیوز، ژاپن به دنبال تدابیر سخت‌تر علیه کره‌شمالی است که ماه اوت یک موشک بالستیک بر فراز جزیره هوکایدو شلیک کرد.

تارو کونو، وزیر امور خارجه ژاپن گفت: نه تنها نیاز داریم مناسبات دوجانبه خودمان را ارتقا دهیم بلکه باید برای حل مسائل مرتبط با کل جهان خصوصا کره‌شمالی که مساله در دست بررسی جامعه بین‌المللی است، همکاری کنیم.

همچنین انتظار می‌رود وزیر امور خارجه ژاپن درباره توافقات احتمالی برای نشست سه جانبه فصل بهار در توکیو میان رهبران چین، کره‌جنوبی و ژاپن بحث و رایزنی کند.

کونو در پی این مذاکرات قرار است با یانگ جیه‌چی، مشاور ارشد دولت در سیاست خارجی و رهبران ارشد از جمله شی جینپینگ، رئیس‌جمهوری چین دیدار و گفت‌وگو کند.

 

منبع: خبرگزاری آسوشیتدپرس

نظرات