به گزارش تجارتنیوز، در جریان معاملات هفته گذشته نمادهای شاخصساز با وجود رشد قیمتهای جهانی با فشار عرضه همراه شدند ولی عمکرد شاخص هموزن به مراتب بهتر بود. اما آیا در جریان معاملات این هفته شاخصسازان مورد توجه قرار میگیرند؟
باقر خادمی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارتنیوز در رابطه با بورس فردا گفت: با توجه به افزایش قیمت دلار و همچنین افزایش قیمتهای جهانی به نظر میرسد بورس فردا و هفته آینده مثبت باشد.
همچنین این کارشناس در رابطه با روند شاخص کل بیان کرد: در جریان معاملات چند وقت اخیر نمادهای بنیادین و شاخصساز دستوری کنترل شدند و به نظرم در جریان معاملات هفته آینده به این نمادها بیشتر توجه میشود.
این کارشناس در ادامه افزود: روند صعودی بازار سهام از اواسط دی یا شاید کمی با تاخیر شروع خواهد شد و احتمالا تا سقف قبلی ادامه خواهد داشت.
آخرین اخبار بورس را در صفحه بورس تجارتنیوز بخوانید.
من که کلی گیرم اومد خدایی منفی میخرم ..مثبت میفروشم .هیچ وقت پولم رو واسه یک شب تو یک سهم گیر ندادم ..طمع نکردم
الان نزدیک یه ماهه سهام بانکی هر روز بدتر از دیروز ضرر اند ضرر دارو ندارمان رابردند وجالبه میگند صبر کنید
هر چی تجارت نیوز میگه عکسش میشه جمعه گفت شنبه صعودی نزولیه شد دوباره شنبه گفته یکشنبه نزولی حتما صعودی میشه
بازم این دلگرمی داد به بازار مثل کارشناسان دیگه یاس ونامیدی نداد
صبور باشید عزیزان صبور باشید درست میشه چقدر عجله میکنید اگر صبر داشته باشید همه چی درست خواهد شد بورس مساوی است با صبر عیوب
بازار بورس game over شده دیگه هیچ امیدی بهش نیست
سه ماه 60درصد سهمم رو فروختم اصلا یه ریال واریزی نداشته این کار گزاری من به حساب اقتصاد بیداره ولی ظاهرن هنوز حوابه بیدار نیست
تف به بورس و سازمان بورس ایران
خوب میشه ایشالا
به مساله اقتصاد و بازار احساسی نگاه نکنیم سعی کنید وقت خرید مشورت کنید و بخصوص «فعلا» وارد سهمهای بنیادی و شاخص ساز نشین. فکر نکنید کسی نگران ضررتونه این فکر یعنی هنوز حرفه ای نشدیم.
آقای کارشناس بورس ریزش شدید کرده
پالایش یکم رو که خود دولت به قیمت دولتی فروخت هر کی خرید بدبخت شد