به گزارش تجارتنیوز، اسفند ماه سال گذشته بود که رئیس جمهوری هشت فرمان برای صنعت خودروسازی صادر کرد. یکی از این هشت فرمان به آزادسازی واردات خودرو مربوط میشد.
بر اساس دستور ابراهیم رئیسی قرار بود حداکثر تا پایان خرداد ممنوعیت واردات رفع شود. اما اکنون که پنجمین ماه سال هم رو به پایان است، حتی از تصویب آییننامه آن هم خبری نیست.
به نظر میرسد داستان ورود خودروهای خارجی به ایران هم به سرنوشت مذاکرات برجام دچار است. چنانکه دیگر کسی از پایان آن خبر ندارد.
از یک سو وزارت صمت از ثبت سفارش خودروهای خارجی خبر میدهد. از سوی دیگر، بانک مرکزی به دلیل کمبود منابع ارزی و احتمال افزایش قیمت دلار پرچم مخالفت با واردات خودرو را در دست دارد.
مجیدرضا حریری، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین، نیز به تجارتنیوز میگوید: با توجه به محدودیتهای ارزی، دولت بین واردات خودرو و تأمین نیاز دارویی بیماران سرطانی یک انتخاب بیشتر ندارد.
در نهایت این نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس است که گره کور این تناقضها را میگشاید. او اخیراً آب پاکی را روی دست فعالان بازار ریخت و اعلام کرد: این همه هیاهو و گمانهزنی تنها تلنگری به خودروسازان داخلی بود تا احساس خطر کنند و کیفیت تولیدات خود را بالا ببرند.
حال این اظهار نظر را باید به معنای بسته شدن پرونده واردات خودرو بدانیم؟
نویسنده و گوینده: امیر داداشی
باسلام ،واردات خودرو چند ماه پیش آزاد شد پس حالا چی شد .؟بعدش ،خودروهای تولید داخلی مثل پژو سمند ،ارزش ۱۵۰ میلیون تومن بالاتر ندارد .
خودمون را گول نزنیم چرا که خودرو سازان ما دستگاه ها و امکانات خودروهای به روز را ندارد و پول هزینه کردن این کار را هم ندارد یا اینکه سهامی عام شود و از سهامداران و مردم کمک بگیرد که این جریان ازبین رفته را درست کند که مردم اطمینان قدیم را ندارند چون وعده های خودرو سازان باعث به خطر افتادن سرمایه های مردمی شده پس باید از تولید بیاییم بیرون و فعلا نقش دلال بازی را در کارخانجات ها و خریدو فروش ماشینهای وارداتی را انجام دهد تا از سود آن بتوانند ماشینی تولید کند که رو بورس باشد و حداقل بتواند ده سال تولید ملی اش کند و بقیه هم گفتم نقش فروش صادرات و واردات را بعنوان امتیاز از شرکتهای خارجی را بازی کند بیایید خودمان را گول نزنیم چون در مملکت اول باید امنیت سرمایه و زمین خواری و پاکسازی دادگاه ها و تمیز کردن مدیران با اصول مدیریتی و با فکر که بتواند روی سرمایه های مردم حساب تولیدات و صادرات و تأسیس شرکتهای بزرگ با رقبای خارجی بدور از تجمل گرایی و حسابداری شدید و در عرصه کالاهای با دوام و مقرون به صرفه که سرمایهدار ببیند ازش دفاع می شود خود و سرمایه اش را در دست دولت و شرکتهاییی با حمایت دولت که خیالش از هر حیث راحت باشد
من حاضرم به دولت در جهت پاکسازی و درست کردن امنیت سرمایه و برگشت اعتماد سرمایه داران به عرصه بازرگانی و بهره برداری در کنار دولت کمک کنم
اسم بنده اهتمام بر است و همیشه در زمان جنگ و حتی اتفاقها نتوانستم تنهایی به کاری برسم البته بدون حمایت دولت حتما حمایت دولت را لازم دارم یک بار هم دولت به من و گروه من اعتماد کند مگر چه می شود بنده با کارهای زیر بنایی و استعداد یابی و امنیت سرمایه کاری کنم کارستان بدور از سیاست و همیشه قول میدهم در کنار دولت باشم جناب ریسی از بنده در کار کوچک و حتی در قوه قضاییه و امنیت سرمایه از قوه قضاییه شروع کنم که تجربه اش را دارید و بنده را حمایت کنید تا زیر ساختها را درست کنم
سعید اهتمام بر یار دولت و ملت و حمایت و حفاظت از سرمایه های ایران اسلامی
هیچی برای گفتن ندارم
پدرم روضه ی رضوان به دو گندم بفروخت… من چرا ملک جهان را به جویی نفروشم؟؟؟
واقعا جناب رئیسی دستت درد نکند چقدر خودت وکابینه ات خوش قول هستید چون با عث ارزان شدن خودرو شدید خدا به شما اجر دهد
نظر ای کاش در این مملکت به دنیا نیامده بودم
ای کاش ما هم دراین مملکت به دنیا نیومده بودیم
آب ازسرچشمه گل ه
جاونایی که دارن خودرو خارجیشون روی راه توانایی که ندارن همون پراید هم براشون پرسه اس
از ماست که بر ماست
هیچکی اندازه ی من از این موضوع ضررندیده،
نمایندگی هیوندای بازکردم ،با تمام اندوخته ی ۲۹سال جون کندنم،اما بعداز ۷ماه واردات بسته شد،بدون دلیل قانع کننده،ومن همچنان تاوان زندگی توی کشوری رو میدم که هرروز یک قانون داره،کاش مثل من مرز نشین بودین و ماشینایی که ترانزیت میشن عراق میدیدین،خرسوار دیروز، بابنز آخرین سیستم برا خراش یونجه میبره،
مجبورم بفروشم و کلا برم ،
ماملت بدبخت رواجبارکردن ولی اگه همت کنیم این لگنارونخریم مجبورمیشن وارداتوآزادکنن متاسفانه ماهم که متحدنیستیم حقمونه