موضوعات داغ: # قیمت طلا # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی # پیش بینی بازارها # قیمت دلار # قیمت سکه # آینده بازار خودرو # بازار خودرو ایران

دولت باید بسته حمایتی از صنایع تدوین کند/تولید قربانی اصلی اجرای فاز نخست هدفمندی یارانه ها

دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران گفت: در صورت اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها، دولت باید بسته های حمایتی از صنایع را تدوین و اجرایی کند. مهدی یکتا ، با اشاره به رشد قیمت برخی از حامل های انرژی از ابتدای سال جاری، افزود: تشدید قیمت حامل های انرژی به […]

دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران گفت: در صورت اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها، دولت باید بسته های حمایتی از صنایع را تدوین و اجرایی کند.

مهدی یکتا ، با اشاره به رشد قیمت برخی از حامل های انرژی از ابتدای سال جاری، افزود: تشدید قیمت حامل های انرژی به طور کلی نرخ حمل و نقل مواد اولیه صنایع را افزایش خواهد داد ضمن آنکه با اجرای قانون به طور غیرمستقیم شاهد تورم خواهیم بود.

وی با بیان آنکه بخش تولید قربانی اصلی اجرای فاز نخست قانون هدفمندی یارانه ها بود، تصریح کرد: در صورت عدم حمایت جدی از صنایع پس از اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها، شاهد تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی خواهیم بود.

یکتا اضافه کرد: براساس پیش بینی های صورت گرفته قرار است در مرحله دوم اجرای قانون هدفمندی یارانه ها، حدود 10 هزار میلیارد تومان به صنعتگران تسهیلات پرداخت شود اما صنعتگران می دانند در حال حاضر منابع در اختیار دولت محدود و دستش در این زمینه بسته است.

دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران، نیاز به نقدینگی و کسادی حاکم بر بازار را دو مشکل عمده فراروی این صنعت دانست و گفت: برای رفع نیاز صنایع به نقدینگی در مرحله نخست باید بانکها و موسسات مالی با دست بازتر اقدام کنند.

وی سپس پیشنهاد داد تا وزارت صنعت، معدن و تجارت بودجه خاصی را برای رفع مشکل نقدینگی صنایع اختصاص دهد.

یکتا در خصوص وضعیت قیمت محصولات نساجی و پوشاک پس از اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها نیز گفت: زمانی که بازار کساد است عرضه و تقاضا قیمت ها را تعیین می کند بنابراین در زمان کسادی هم به طور قطع قیمت ها افزایش نخواهد یافت.

وی با بیان آنکه در فضای بازار ایران، کسب نقدینگی بر کسب سود ارجحیت دارد، ادغان کرد: با توجه به مسایل مطرح شده در بالا، پیش بینی می شود در شش ماهه نخست امسال هیچ گونه افزایشی در کالاهای پوشاک، فرش ماشینی و موکت نخواهیم داشت.

یکتا سپس سال 92 را سالی سخت برای صنعت نساجی و پوشاک توصیف کرد و گفت: طی سال گذشته رکود بی سابقه ای را برای این صنعت شاهد بودیم به گونه ای که این رکود طی 30 سال اخیر برای صنعت نساجی و پوشاک بی سابقه بوده است.

وی افزود: کسادی بازار و نبود نقدینگی دو عامل اصلی بود تا صنعت روزهای خوبی را طی سال گذشته تجربه نکند و با حالت مریضی وارد سال 93 شود.

 

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی