موضوعات داغ: # تسهیلات اشتغال # آمریکا # مالیات بر عایدی سرمایه # سدهای کشور # کمبود آب # بازارنیوز # پایان بورس # قیمت دلار

دردِ جنگل؛ مجوز معدن سیمان، ۳۰ هکتار از هیرکانی را نابود می‌کند

معاون محیط‌زیست طبیعی گلستان گفت: شرکت سیمان پیوند گلستان متعهد بود تا در هر مرحله برداشت از نیلکوه، آن را احیا کند، اما متأسفانه از سال 89 که مجوز بهره‌برداری اخذ شد، تا سال ۱۴۰۲ هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

به گزارش تجارت نیوز، وحید خیرآبادی اظهارکرد: کارخانه سیمان پیوند گلستان یک فرصت صنعتی و اقتصادی برای استان گلستان است اما متاسفانه جانمایی این کارخانه از روز اول تاسیس کارشناسی نشده است.
وی تصریح کرد: این کارخانه دارای دو بخش معدن و خود کارخانه است و معدن این کارخانه برای تهیه مصالح کارخانه مورد چالش است.
معاون محیط‌زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط‌زیست گلستان ابراز کرد: خود کارخانه در اغلب روزها مسائل زیست محیطی را رعایت می‌کند اما، بخشی از معدن این کارخانه که مجوز ۳۰ هکتاری از دامنه نیلکوه را از اداره کل صنعت، معدن و تجارت اخذ کرده است، در محدوده جنگل‌های هیرکانی قرار دارد.
وی ادامه داد: شرکت سیمان پیوند گلستان متعهد بود تا در هر مرحله برداشت از نیلکوه، آن را احیا کند ولی متاسفانه از سال ۱۳۸۹ که مجوز بهره‌برداری این کارخانه اخذ شد تا سال ۱۴۰۲ هیچ اقدامی صورت نگرفته است.
خیرآبادی گفت: اهالی روستاها و شهرستان گالیکش و برخی از سازمان‌های مردم‌نهاد به این موضوع اعتراض کردند، اداره کل بازرسی ورود کرد و در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان این موضوع مطرح شد.
وی یادآور شد: قرار شد مشاوری در این کارخانه مطالعات طرح احیای نیلکوه را انجام دهد و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی بر احیای این طرح نظارت داشته باشند.
معاون محیط‌زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط‌زیست گلستان گفت: از سه ماه گذشته طرح احیای نیلکوه توسط این کارخانه آغاز شده و امید داریم این طرح به صورت کامل اجرا شود.

منبع: فارس

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی