موضوعات داغ: # صنایع # پیش بینی بازارها # پیش بینی قیمت دلار # قیمت دلار # تعطیلی ادارات

آغاز مزایده 1038 دستگاه خودروی تملیکی

خودروی تملیکی

عضو هیات مدیره و معاون بهره‌برداری و فروش اموال منقول سازمان اموال تملیکی گفت: 1038 دستگاه خودروی تملیکی در مزایده مهرماه این سازمان عرضه می‌شود.

به گزارش تجارت‌نیوز، سعید غلامی باغی با اشاره به برگزاری سه مزایده (خودروی تملیکی) منقول این سازمان در مهرماه اظهار کرد: مزایده سراسری 272 در همه استان‌ها برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند از امروز 18 مهرماه از کالاها بازدید و پیشنهاد خود را ارائه کنند.

عضو هیات مدیره و معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی ادامه داد: مزایده فوق العاده 580 نیز مختص همه کالاهای استان هرمزگان است و متقاضیان نیز می‌توانند 20 مهرماه از کالاها بازدید و پیشنهاد خود را ارائه کنند.

غلامی به برگزاری مزایده 581 اشاره کرد و گفت: این مزایده به صورت فوق العاده در کلیه استان‌ها برگزار می‌شود و مختص وسایل نقلیه اعم از خودروهای سواری، سنگین و ماشین‌آلات راهسازی است.

عضو هیات مدیره و معاون بهره‌برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی خاطرنشان کرد: تعداد کل خودروهای عرضه شده در سه مزایده مهرماه 1038 است.

وی گفت: 580 دستگاه خودروی سواری و 458 دستگاه خودروی سنگین و دستگاه ماشین‌آلات راه سازی است.

غلامی تصریح کرد: اکثریت برندهای خودروهای سواری شامل هیوندا، تویوتا و بنز است.

شایان ذکر است در کلیه مزایده های این سازمان که پس از تاریخ 1402/07/03 رمزگشایی می شوند امکان تهاتر دین و طلب با صاحبان کالای متروکه وجود نداشته و کلیه برندگان مزایده ها (اعم از صاحبان کالا و سایر) مکلف به پرداخت کل مبلغ پیشنهادی و سایر وجوه قانونی مربوط می باشند.

برای رعایت عدالت در برخورداری مردم از اموال به تملک درآمده دولت در مزایده‌ها،‌ در سال جاری مزایده‌ها به شکل الکترونیکی و سراسری برگزار می‌شود تا امکان مشارکت آحاد جامعه در این مزایده‌ها فراهم شود.

منبع: فارس

نظرات