به گزارش تجارتنیوز، میخاییل فدروف، معاون نخستوزیر اوکراین و وزیر تحول دیجیتال این کشور از صرافیهای رمزارز خواست تا حسابهای کاربران روسی و بلاروسی را فریز کنند. در پی تهاجم نیروهای روسیه به اوکراین، فدروف در توئیتی از صرافیهای ارزهای دیجیتال خواسته بود تا حسابهای روسی را مسدود کند.
جسی پاول، مدیرعامل کراکن، یکی از بزرگترین صرافیهای رمزارز دنیا در پاسخ اعلام کرد که بدون الزامات حقوقی چنین کاری میسر نیست. با این حال وی افزود کاربران روسی باید هشیار باشند که چنین فرمانی ممکن است به زودی اتفاق بیافتد.
پیش از این فدروف از پلتفرم بازار NFT دیمارکت به دلیل مسدود کردن حسابهای مشتریان روسی و بلاروسی خود تشکر کرده بود. دیمارکت هم در حساب توییتر خود تایید کرد که این داراییها همچنان در حساب کاربران وجود دارد ولی دسترسی آنها محدود شده است.
این احتمال وجود دارد که روسیه از رمزارزها به منظور دور زدن تحریمهای اقتصادی استفاده کند. کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا به دنبال آن است که قانونگذاران را متقاعد کند تا یک چارچوب جدید در حوزه کریپتو به تصویب برسانند.
لاگارد این درخواست را در جلسه غیر رسمی وزرای اقتصاد و دارایی و در پاسخ به سوال یک خبرنگار در مورد استفاده احتمالی روسیه از ارزهای دیجیتال برای فرار از برخی از تحریمها انجام داد. وی تاکید کرد که بانک مرکزی اروپا هرگونه تحریمی را که قانونگذاران اروپایی علیه روسیه وضع کنند، اجرا خواهد کرد.
مهمترین اخبار بازار رمزارزها را در صفحه ارز دیجیتال تجارتنیوز بخوانید.
دشمن دشمن ما دوست ماست