به گزارش تجارتنیوز، دولت هند به مردم توصیه کرده که فعلا تا زمانی که اینترنت استارلینک مجوز دریافت کند از این نوع اینترنت دوری کنید.
ایلان ماسک مجوز فعالیت در این کشور را ندارد و دولت هند هم اجازه فعالیت بدون مجوز در این کشور را نمیدهد.
دولت هند روز جمعه بیانیهای منتشر کرد و از شرکت استارلینگ خواست تا از مقررات پیروی کند و بدون مجوز خدماتی در این کشور ارائه نکند.
اینترنت استارلینگ در روز یکم نوامبر فعالیت خود را در هند ثبت کرد و تبلیغات خود را در این کشور گسترش داد.
رویترز ایمیلی به استارلینگ ارسال کرد تا در رابطه با اظهار نظرها اطلاعات کسب کند اما این شرکت دیر به ایمیل جواب داد.
این کمپانی ماهوارههای زیادی برای تامین اینترنت ماهوارهای به مدار زمین پرتاب کرده و قرار است به تمام زمین و حتی نقاطی که اینترنت زمینی ندارند پوشش اینترنتی ارائه کند.
استارلینک در سایت رسمی خود اعلام کرده که احتمالا از اواخر سال ۲۰۲۲ شروع به فعالیت در هند میکند.
اینترنت ماهوارهای استارلینک میتواند تاثیر زیادی در دسترسی مردم جهان به اینترنت داشته باشد و فیلترینگ در سطح جهان را کاهش دهد.
آخرین اخبار رمزارزها را در صفحه ارز دیجیتال تجارتنیوز بخوانید.
از اولم ایلان ماسک قصد کار بدون مجوز نداشت
از اولم ایلان ماسک قصد کار بدون مجوز نداشت مگه دیوانست کار بدون
بکنه بعد ماهواره هاشو تو فضا منفجر کنن
طبق قوانین بین الملل فضا در مالکیت هیچ کشوری نیست. یعنی حریم فضایی بالای ایران و آمریکا در ارتفاع ماهوارهای تحت مالکیت هیچکدوم از این دو کشور نیست. هرکسی که زودتر ماهواره به مدارها پرتاب کنه مالک اون حریم ماهواره ای هست. اگر کشوری ماهواره ای رو بالای حریم فضایی اش منهدم کنه باید غرامتش رو بپردازه. پس منفجر کردنی در کار نیست. همین کشورمون ایران هم کلی دارایی بلوکه شده تو دنیا داره. اگر بتونه ماهواره ها رو هم بزنه عوضش دو سه برابر پول ماهواره رو از دارایی بلوکه شده برداشت می کنند. این موضوع درباره همه کشورها صادق هست.
سلام ای کاش وصد هزار کاش دولت فیلتر نمیکرد تا اینگونه یه ادمی نمیدونم از کجا امده ومیخوام مردم سر کیسه کنه ان اشالله موفق نشه ودولت فیلتر کردن مسخره رو بذاره کنار ت
فعلا که دست از فیلترینگ میخواد برداره و مسدود سازی رو شروع کنه
در مورد کسی که نمیشناسی حرف نزن نمکدون