کارآفرینان و فعالان استارتاپی در ایران با مشکلات متعددی دستوپنجه نرم میکنند که به اذعان خودشان بیشتر از هر چیز در حوزه قانونگذاری است اما اخیرا رئیس مرکز بهبود محیط کسبوکار وزارت اقتصاد در توییتی دغدغه کارآفرینان ایرانی را جذب رانت و بودجه حمایت از تولید دانسته است.
یک ایده از زمانی که به ذهن ایدهپرداز میرسد تا به یک کسبوکار تبدیل شود راه دشواری در ایران پیش روی خود دارد. گاه این راه آنقدر دشوار است که ایدهپرداز عطای کارآفرینی را به لقایش میبخشد و کار را رها میکند.
سینا استوی یکی از کارآفرینان جوانی است که در حوزه بلاکچین در داخل کشور دست به تاسیس یک شرکت استارتاپی زده است. او فارغالتحصیل مدیریت بازرگانیست و تلاشهای زیادی برای گسترش و توسعه علوم بلاکچین و رمزارزها در ایران انجام داده است.
عمر مفید استارتاپهای ایرانی چقدر است؟ این لایفتایم در استارتاپهای دنیا به چند سال میرسد؟ یک استارتاپ چه زمانی باید از ادامه راه انصراف دهد و بپذیرد که با شکست روبهرو شده است؟
در دهه 90 نوع جدیدی از این سایتها با بیزینس مدلی جدید وارد میدان رقابت ایران شدند. این سایتها که اساسا فعالیتشان بر نیوشیر تکیه دارد، با فروش تبلیغات و شیرکردن مدیا به درآمد میرسند.
برای شناسایی مسیر درست و سیاستهای دقیق این مرحله از مسیر استارتاپی، سراغ توحید علیاشرفی مدیر تبلیغات استارتاپ «علیبابا» رفتیم تا تجربیاتش را با شما به اشتراک بگذاریم.