موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # قیمت سکه # قیمت دلار # قیمت طلا # بازار سهام # حقوق بازنشستگان # پیش بینی قیمت سکه # پیش بینی قیمت طلا

بانک ملی هم «بله»،از جیبی به جیب دیگر!

بانک ملی هم «بله»،از جیبی به جیب دیگر!
پیام‌رسان بله محصولی از شرکت «داده‌ورزی سداد» است. شرکتی که حدود ۷۰ درصد سهام آن در اختیار بانک ملی ایران است. با این وضعیت جای تعجب نیست که برای استفاده از خدمات بانکی در بانک ملی شاهد انحصارگرایی در استفاده از پیام‌رسان باشیم.

ماجرا از پیام تبلیغاتی آغاز شد که بر برگه‌های نوبت‌دهی بانک ملی ایران نقش بست. اینکه به زودی برای دریافت نوبت ناچارید پیام‌رسان «بله» را روی گوشی‌های هوشمند خود نصب کنید. انحصار و اجباری برای استفاده از سرویسی خاص.

به گزارش تجارت‌نیوز، پیام‌رسان بله محصولی از شرکت «داده‌ورزی سداد» است. شرکتی که حدود ۷۰ درصد سهام آن در اختیار بانک ملی ایران است. با این وضعیت جای تعجب نیست که برای استفاده از خدمات بانکی در بانک ملی شاهد انحصارگرایی در استفاده از پیام‌رسان باشیم.

علاوه بر این موضوع، بنرهای تبلیغاتی بانک ملی نیز کاربران را به استفاده از این محصول تشویق می‌کنند. محصولی که یک ویژگی متفاوت از رقبا دارد؛ امکان انتقال وجه در شبکه بانکی کشور.

در بخش «درباره ما» وب سایت شرکت داده‌ورزی سداد آمده است که بانک ملی به دلیل گستردگی و تنوع موسسات مالی و اعتباری و در راستای ایجاد بستری برای همکاری‌های مشترک در سال ۱۳۷۸ اقدام به تاسیس این شرکت کرد.

همچنین در فهرست سهامداران داده‌ورزی سداد به سهامداری ۷۰ درصدی بانک ملی اشاره شده است. از سوی دیگر پیام‌رسان بله از سوی این شرکت توسعه داده شده است. اما مدیران این پیام‌رسان در مورد ارائه خدمات بانکی در مصاحبه‌ها و گفت‌وگوهای مختلف اعلام کرده‌اند که موفق به ایجاد همکاری مشترک با بانک ملی شده‌اند.

بیرون ماندن بله از فهرست پنج‌تایی‌ها

همزمان با توجه نهادهای رسمی به حمایت‌ از پیام‌رسان‌های داخلی فهرستی از پنج پیام‌رسان بومی منتشر شد که بله در میان آنها جایگاهی نداشت. این بی توجهی به بله موجب شد مصطفی رادمرد و دیگر مدیران این پیام‌رسان اساسا معرفی پیام‌رسان‌ها در قالب فهرست را اقدامی نامناسب ارزیابی کنند.

این در حالی است که کاربران اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های داخلی بر این باورند که بله نسبت به دیگر پیام‌رسان‌های داخلی امکانات بیشتری دارد و ارائه خدمات بانکی در داخل این اپلیکیشن، امکان جذابی برای کاربران ایجاد کرده است. همچنین برخی کاربران معتقدند که سهولت استفاده و فضای داخلی اپ برای کاربران ساده و کاربردی است.

در حوزه نظارت نیز رادمرد به خبرگزاری فارس گفته است که تمرکز در این بخش بر فعالیت‌ کانال‌ها است. از این رو تا زمانی که فعالیت افراد در چارچوب قانون انجام شود اطلاعات آنها در اپ بله مصون خواهد ماند. مکالمات دو نفره و پیام‌هایی که میان کاربران رد و بدل می‌شود نیز فاقد هرگونه نظارتی است.

مصطفی رادمرد در کنار کاظم کیال از مدیران اصلی بله شناخته می‌شوند. رادمرد در زمینه توسعه فعالیت‌های بله نیز معتقد است که به زودی ارزهای دیجیتال نیز باید به پیام‌رسان‌ها راه‌پیدا کنند.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی