موضوعات داغ: # چین # بنزین # آب و برق # واردات خودرو # استان تهران # بانک آینده # نهضت ملی مسکن # حمل و نقل

ادعای جدید کانادا برضد ایران

ادعای جدید کانادا برضد ایران
رئیس سرویس اطلاعات داخلی کانادا مدعی شد که این کشور در سال‌جاری میلادی چندین تهدید بالقوه مرگبار منتسب به ایران را در خاک کانادا شناسایی و خنثی کرده است.

به گزارش تجارت نیوز، رئیس سازمان اطلاعات داخلی کانادا روز پنجشنبه به وقت محلی در یک سخنرانی بی‌سابقه گفت که نهاد متبوعش در سال‌جاری میلادی تهدیدهای بالقوه مرگبار ایران علیه افرادی که تهران آنها را دشمن خود می‌داند، خنثی کرده است.

دن راجرز مدیر سرویس اطلاعات امنیتی کانادا، همچنین گفت که مامورانش تلاش‌های روسیه برای دستیابی غیرقانونی به کالاها و فناوری‌های کانادایی را مسدود کرده‌اند.

راجرز که در ماه فوریه ۲۰۲۵ (بهمن ۱۴۰۳) به این سمت منصوب شد، علاوه بر اعلام این خبر، گزارش سالانه خود در مورد چالش‌های امنیتی پیش‌روی کانادا را نیز ارائه کرد.

به نوشته رویترز، مدیران سرویس امنیتی کانادا به ندرت در انظار عمومی ظاهر می‌شوند.

مقامات اطلاعاتی کانادا در ماه اوت (مرداد) مدعی شده بودند که در حال بررسی تهدیدات ایران در خاک این کشور هستند ولی اظهارات دن راجرز، نخستین تائید رسمی آژانس امنیتی کانادا در راستای آنچه «حافظت از منتقدان ایران مستقر در این کشور» خوانده می‌شود، است.

راجرز در ادامه ادعاهایش گفت: «ما مجبور شدیم در موارد نگران‌کننده در طول سال گذشته اولویت عملیات خود را برای مقابله با اقدامات سرویس‌های اطلاعاتی ایران و عوامل آنها تغییر دهیم.»

وی سپس بدون ارائه جزئیات ادامه داد: «در بیش از یک مورد، این عمیات شامل شناسایی، تحقیق و خنثی کردن تهدیدهای بالقوه مرگبار تهران علیه افراد در کانادا بود.»

اتاوا در سال ۲۰۱۲ روابط دیپلماتیک خود را با تهران قطع کرد. سال گذشته نیز کانادا در ادامه رویکردهای ضد ایرانی خود سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد که با محکومیت آن از سوی ایران روبه‌رو شد.

منبع: ایرنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی