رئیس اتحادیه نمایشگاه داران اعلام کرد: با ورود سرمایه گذاران خودروساز خارجی ،سبب شد تا چینیها که سالها یکه تاز بازار فروش خودرو در ایران بودند شکست بخورند.
تجارت نیوز: با قطعی شدن ورود خودروسازان اروپایی به کشور ،بازار خرید و فروش محصولات خارجی به ویژه خودروهای چینی که مدتی یکه تاز بازار ایران بودند دچار رکود شدید شود.
این وضعیت موجب شد تا خودروسازان چینی با ایجاد شرایط جذاب و اغواکننده ، محصولات خود را بفروش برسانند اما از قرار معلوم بکارگیری این ترفند ها نیز کار ساز نشده و بازار تمام خودروهای به ویژه محصولات چینی همچنان در رکود بسر می برد.
این روزها چینی ها که سالها یکه تاز بازار فروش خودروهای خارجی به لحاظ تعداد خودروهای عرضه شده در ایران بودند، بیش از هر زمان دیگری به تکاپو برای فروش خودروهای خود افتادهاند. اما رویای چشمبادامیها برای حضور پایدار در بازار خودروی ایران رنگ باخته است.
غلامحسین قاسمیان رئیس اتحادیه نمایشگاه داران در گفت و گو با خبرنگار تجارت نیوز ضمن تایید رکود در بازار اظهار داشت: بازار خودرو همچنان در رکود است.وی می گوید: بطور معمول همه ساله در فصل تابستان و شروع مسافرت های خانوادگی شاهد افزایش خرید و فروش خودرو بودیم اما متاسفانه طی دو سال گذشته علی رغم تغییر فصول ، هیچ اتفاق خاصی در بازار خودرو رخ نداده است.
رکود در بازار خودروهای داخلی و خارجی
قاسمیان در ادامه اعلام کرد: رکود نه تنها بازار خودروهای داخلی را قفل کرده است بلکه بر بازار خرید و فروش خودروهای خارجی نیز نیز تاثیر داشته است.
وی در رابطه با کاهش قیمت خودروهای خارجی نیز بیان کرد: قیمت خودروهای خارجی بر اساس دلار و درهم تعیین می شود لذا در صورت کاهش قیمت این ارزها ، قیمت خودرو های خارجی نیز کاهش خواهد یافت.
قاسمیان ادامه داد: با توجه به اعلام قیمت خودورهای داخلی توسط شورای رقابت ، مردم نباید منتظر کاهش قیمت ها باشند. به گفته وی برخی از مردم هنوز در انتظار کاهش قیمت خودرو هستند که باید عرض کنم ، این اتفاق رخ نخواهد داد.
تعطیلی 50 نمایشگاه اتومبیل
رئیس اتحادیه نمایشگاه داران گفت: به دلیل رکود بازار حدود 50 نمایشگاه اتومبیل از فروردین تا به امروز مجبور به تعطیلی نمایشگاه خود شدند.
قاسمیان خاطر نشان کرد: در صورت ادامه این روند تعداد بیشتری از فعالان این صنف پس از سالها کسب و کار مجبور به تعطیلی کار خود خواهند شد.