موضوعات داغ: # ریزش بورس # حمله اسرائیل # قیمت طلا # قیمت دلار # بازار مسکن # جنگ # قطب شمال # پیش بینی بازارها

اولین ابلاغیه عارف در مقام معاون اولی چیست؟

اولین ابلاغیه عارف در مقام معاون اولی چیست؟
معاون اول رئیس‌جمهور مبلغ ۴هزار میلیارد تومان برای جلوگیری از حوادث غیرمترقبه و بیماری‌های واگیردار و همچنین گرمازدگی زائران اربعین حسینی(ع) اختصاص داد.

به گزارش تجارت نیوز، در جلسه اخیر هیئت دولت با پیشنهاد وزارت کشور و تأییدیه سازمان برنامه و بودجه، مبلغ 4 هزار میلیارد تومان به‌منظور پیشگیری از حوادث غیرمترقبه در ارتباط با زائران اربعین حسینی(ع) و بیماری‌های واگیردار و گرمازدگی در مبادی مرزی و طول مسیر زوار، در اختیار وزارت کشور قرار خواهد گرفت.

این مصوبه از سوی محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهوری ابلاغ شده است و وزارت کشور نیز موظف است گزارش عملکرد آن را در مقاطع زمانی 3ماهه به سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان مدیریت بحران کشور ارسال کند.

ابلاغیه

 جلسه ستاد اربعین نیز صبح امروز شنبه 13 مردادماه به‌ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد و رئیس‌جمهور دستور مؤکد داد که تمامی دستگاه‌های مربوطه باید اقدامات لازم را برای فراهم کردن آسایش زائران و هم‌چنین برگزاری بدون مشکل این راهپیمایی عظیم ایجاد کنند و هیچ دلیلی پذیرفته نیست.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی