مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: نظام بانکی کشور با وجود محدودیت منابع، نسبت به پرداخت وام ازدواج به جوانان متعهد است.
تجارت نیوز: مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: نظام بانکی کشور با وجود محدودیت منابع، نسبت به پرداخت وام ازدواج به جوانان متعهد است.
محمد علی کریمی مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی در گفتگو با تجارت نیوز با اشاره به مصوب شدن پرداخت وام 10 میلیونی ازدواج از سوی شورای نگهبان گفت: با تصویب این قانون، نظام بانکی کشور تمام تلاش خود را بر این مهم می گذارد تا زمینه پرداخت وام مذکور را فراهم کند.
کریمی در خصوص منابع پرداخت وام ازدواج تصریح کرد: بانک های کشور باید از محل پرداخت اقساط وام های سنوات گذشته، منابع لازم جهت پرداخت تسهیلات جدید را فراهم کنند .
وی به تعداد متقاضیان دریافت وام ازدواج اشاره کرد و گفت: 450 هزار نفر در نوبت دریافت وام بوده و باید به این نکته توجه داشته باشیم که با اضافه شدن مبلغ این وام نظام بانکی کشور 4هزار و 500 میلیارد تومان بودجه نیاز دارد.
وی افزود: باید خاطر نشان کرد که در سال گذشته نظام بانکی کشور 2هزارو 500 میلیارد تومان وام به متقاضیان پرداخت کرده است.
مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی تصریح کرد: با لحاظ کردن ازدواج های جدید در سال 95 و با توجه به مبلغ مصوب وام ازدواج، اگر نظام بانکی بخواهد به تمام متقاضیان این وام را پرداخت کند 10هزار میلیارد تومان سرمایه احتیاج داشته و همانطور که می دانید شاخص سپرده گذاری در سال گذشته منفی بوده که منابع اصلی پرداخت وام مذکور است.
به گفته کریمی: با وجود کاهش منابع اصلی پرداخت وام ازدواج، نظام بانکی کشور نسبت به اعطای این وام به تازه عروس و داماد ها کاملا متعهد است.
وی با اشاره به لیست بانک های پرداخت کننده اشاره کرده و گفت: بر اساس آخرین اطلاعات 25 بانک امکان پرداخت تسهیلات ازدواج را دارند البته در حال حاظر 30 بانک در لیست پرداخت کننده وام 10 میلیونی ازدواج قرار دارند.
مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی در پایان گفت : بانک مرکزی و نظام بانکی کشور در 8 سال گذشته، 20هزار میلیارد تومان وام ازدواج به 7 میلیون و 600 هزار زوج پرداخت کرده و حمایت خود را از جوانان دریغ نخواهد کرد.