موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # قیمت دلار # استقلال # آلودگی هوا # وزیر نفت # قیمت سکه # قیمت طلا # ترامپ
خبر مهم : بنزین هر سه ماه یک بار گران می‌شود!
«تجارت‌نیوز» گزارش می‌دهد:

پتروشیمی اروند با وعده شفافیت و سودآوری به بورس آمد

پتروشیمی اروند با وعده شفافیت و سودآوری به بورس آمد
مراسم عرضه اولیه پتروشیمی اروند امروز (دوشنبه 1 دی‌ماه 1404) برگزار شد و این شرکت به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده PVC ایران، با عرضه 600 میلیون سهم خود در بازار سرمایه حاضر شد. در این مراسم که با حضور مدیران شرکت و هلدینگ مادر آن برگزار شد، بر مزیت‌های رقابتی از جمله دسترسی به خوراک، استقلال مالی و صادرات تاکید و وعده شفافیت و خلق ارزش برای سهامداران جدید داده شد.

به گزارش تجارت نیوز، عرضه اولیه پنج درصد از سهام پتروشیمی اروند با نماد «اروند» امروز از طریق سامانه فیکس انجام شد. بر اساس اعلام سازمان بورس، هر سرمایه‌گذار می‌توانست حداکثر دو هزار سهم را در دامنه قیمتی 33 هزار و 255 تا 37 هزار و 500 ریال برای هر سهم درخواست دهد. با توجه به تجربه عرضه‌های اولیه پرطرفدار اخیر، پیش‌بینی می‌شد به هر کد معاملاتی حدود 500 سهم تخصیص یابد که نقدینگی مورد نیاز برای هر فرد را به حدود 1.8 تا 2 میلیون تومان محدود می‌کرد.

محمدرضا کریمی، مدیرعامل پتروشیمی اروند، در این مراسم با قدردانی از کارکنان شرکت، ورود به بورس را فرصتی برای افزایش شفافیت و رشد سودآوری شرکت دانست. او تاکید کرد که پتروشیمی اروند بزرگ‌ترین تولیدکننده PVC کشور است که دسترسی مناسب به خوراک، موفقیت ما را تضمین کرده و بدون دریافت هیچ سوبسیدی از دولت فعالیت می‌کند.

کریمی اضافه کرد بیش از 50 درصد تولیدات این شرکت در بازار داخلی مصرف می‌شود و بخشی نیز با فناوری روز دنیا به بازارهای جهانی صادر می‌شود.

مدیرعامل اروند در پایان با اشاره به تنوع مناسب سبد محصولات شرکت، به سهامداران جدید قول داد که شرکت برای حفظ و افزایش منافع آنان تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت.

در ادامه این مراسم، کیوان الیکا، عضو هیات‌ مدیره شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، به‌عنوان هلدینگ مادر پتروشیمی اروند، اهداف کلان این عرضه اولیه را تشریح کرد.

او خلق ارزش پایدار در کل زنجیره «تولید تا بازار» و تقویت مستمر شفافیت و حاکمیت شرکتی را ماموریت اصلی هلدینگ دانست و گفت که عرضه اروند در بازار سرمایه، امکان ارزیابی واقعی‌تر از ارزش شرکت و افزایش شفافیت عملکرد را فراهم می‌کند.

الیکا همچنین ورود به بازار سرمایه را دارای مزیت دوگانه دانست و تاکید کرد که این حرکت علاوه بر جذب منابع مالی، به افزایش بهره‌وری و استحکام حاکمیت شرکتی منجر خواهد شد.

این عرضه اولیه در شرایطی انجام می‌شود که پتروشیمی اروند با برخورداری از موقعیت ممتاز در بازار داخلی PVC و دسترسی پایدار به مواد اولیه، یکی از شرکت‌های پیشرو در صنعت پتروشیمی کشور محسوب می‌شود و انتظار می‌رود حضور آن در بورس، گام مهمی در توسعه شفافیت و کارایی این شرکت باشد.

گزارش‌های بیشتر را در صفحه بورس بخوانید

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی