به گزارش تجارت نیوز، در جریان دیدار فینال رقابت های تنیس گرنداسلم ویمبلدون، یانیک سینر مرد اول تنیس جهان از ایتالیا با نتیجه ۳ بر یک از سد الکساندر زورف نفر دوم رنکینگ برترین تنیسورهای جهان از آلمان گذشت و برای دومین سال پیاپی جام قهرمانی این مسابقات را بالای سر برد.
سینر در ست نخست این دیدار با نتیجه ۷ بر ۶ شکست خورد اما در ۳ ست بعدی به ترتیب با نتایج ۷ بر ۶، ۶ بر ۳ و ۶ بر ۴ به برتری رسید و برای پنجمین مرتبه صاحب عنوان قهرمانی در رقابت های معتبر گرنداسلم شد.
کارلوس آلکاراس چهره شاخص تنیس جهان از اسپانیا به دلیل مصدومیت در این مسابقات غایب بود و نواک جوکوویچ صرب نیز در نیمه نهایی با نتیجه سنگین ۳ بر صفر مقابل یانیک سینر تن به شکست داد.
الکساندر زورف پیش از این در مسابقات گرنداسلم رولان گاروس فرانسه ۲۰۲۶ برای نخستین بار صاحب عنوان قهرمانی شد.
منبع: ایسنا