به گزارش تجارت نیوز، اگرچه مذاکرات ایران و آمریکا هنوز برگزار نشده اما گفتوگوهای مقدماتی این مذاکرات که امروز در ژنو برگزار شده، سیگنالهای مثبتی را برای فعالان بازارها در ایران ارسال کرده است. به این ترتیب امروز قیمت دلار با وجود تقاضا، اما همراه با عرضه بازارساز و انتشار خبرهای مثبت از فضای حاکم بر ژنو، در همان کانال دیروز یعنی 160 هزار تومان بسته شد.
قیمتها در بازار طلا و سکه نیز امروز روندی نزولی را طی کردند و تحت تاثیر افت قیمت دلار و عقبنشینی اونس طلا از کانال 5000 دلاری، مسیر نزولی را در پیش گرفتند.
بازار سهام نیز که روز گذشته را در شرایطی به شدت منفی سپری کرده بود، امروز با خوشبینی نسبی روبرو شد و نیمی از نمادها لباس سبز بر تن کردند.
به نظر میرسد بازارهای مالی و سرمایهای نسبت به مذاکرات فردا خوشبین شدهاند اما باید در انتظار فردا بود تا نتیجه روشنی از روند گفتوگوها منتشر شود.