به گزارش تجارتنیوز، سید محمد پاکمهر با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر بازگشایی مدارس در سال تحصیلی پیش رو اظهار داشت: شیوع ویروس کرونا کشور را درشرایط خاصی قرار داده است و پیک پنجم کرونا تمام گروههای سنی حتی اطفال و سنین دانش آموزان را درگیر کرده است.
وی افزود: با توجه به اینکه ویروس کرونا به رغم سویههای متفاوت، رفتارهای متعدد و غیر قابل پیشبینی از خود نشان داده است در نتیجه روش درمان قطعی نیز کشف نشده و ساخت واکسن ویژه سنین دانش آموزان یعنی زیر ۱۸ سال نیز در دست مطالعه و ساخت قرار دارد.
نایبرئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: پیشبینی ما این است که بازگشایی مدارس در این مقطع زمانی قابل قبول نیست.
پاک مهر خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم واکسیناسیون فرهنگیان، کادر آموزش و والدین را تا اول مهر به طور کامل انجام دهیم، در آن زمان نگرانی از بازگشایی مدارش کاهش مییابد.
وی بیان داشت: در راستای نگرانیهای موجود مجلس جلساتی را با مسئولان امر برگزار خواهد کرد تا هنگام بازگشایی مدارس اطمینان خاطر داشته باشیم.
نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم و راز و جرگلان از واردات هفته ای ۵ میلیون دوز واکسن کرونا به کشور خبر داد و گفت: واکسن سینوفارم و برکت به فراوانی در کشور یافت میشود. ما در زمینه واکسن با کمبود مواجه نیستیم. حتی هنگام واردات واکسن آسترازینکا و اسپوتنیک هر دو دوز با هم وارد شده است. لذا جای نگرانی بابت تزریق سر موعد واکسن دوز دوم وجود ندارد.
نایبرئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با اشاره به مذاکرات انجام شده با آلمان برای واردات واکسن فایزر تولید این کشور گفت: هماهنگیهای لازم در دولت بین وزارت امور خارجه، وزارت بهداشت و سازمان هلال احمر برای واردات این نوع واکسن در دست انجام قرار دارد که البته بودجه لازم از سوی وزارت بهداشت تامین میشود.
آخرین اخبار کرونا را در صفحه ویروس کرونا در تجارتنیوز بخوانید.
منبع: خبر فوری
سلام حتی با وجود واکسینه کردن والدین و فرهنگیان باز خطر کرونا هست اگه بچه ایی مبتلا بشه خدا ناکرد چه کسی پاسخ گوست با جان فرزندان ما بازی نکنید درسو غیر حضوری هم میشه یاد گرفت
اگر هفته ای 5 میلیون دز واکسن میومد که الان رو 50 ساله ها گیر نکرده بودین.
امروزم که جهان صنعت گزارش داد سینوفارم ووهان وبعدشم پکن اثر بخشی لازم رو نداره و گویا وزارت بهداشتم تایید کرده باید دز سوم اکثر افراد پرخطر بزنن.
خب با این اوصافی که پیش میریم بیچاره متولیدن دهه های 50 و 60 و بعد 70 که بیشترین قربانی رو باید بدن با دلتا و لامبدا.
به هیچ عنوان واکسیناسیون در این مدت محدود تکمیل نخواهد شد و با توجه به ورود احتمالی سویه های جدید کرونا و انفلونزا در پاییز عملا امکانی برای حضور فیزیکی دانش آموزان وجود ندارد . سلامت دانش اموز و خانواده اولویت اول و سپس اموزش در اولویت بعدی است . ضمنا پروتکل ها همانطور که در جامعه ساده انگاری می شود در مراکز اموزشی هم ساده انگاری خواهد شد .اگرآموزش حضوری و اجباری شود من فرزندم را به مدرسه نخواهم فرستاد.
?
من که اصلا بچه مدرسه نمی فرستادم تا زمانی که واکسن زده بشه خودمون تا الان واکسن دریافت نکردیم اما در بین دوست اشنا دیدم که متولدین 60 واکسن زدن اما ما موفق به دریافت واکسن نشدم واقعا عادلانه نیست خانوادهم واکسن چینی استفاده کردن کرونا گرفتن زمین گیرشدن
اولا که چه فرقی می کرد فایزر مستقیم از آمریکا وارد ایران بشه ? دولت ترامت سال قبل سه میلیون دز واکسن فایزر میخواست مجانی بدهد ایران اون یک نفر قبول نکرد ????
خود تولید کننده فایزر چرا واکسن نزده ؟ خوش خیال کج فهم
اولا که چه فرقی می کرد فایزر مستقیم از آمریکا وارد ایران بشه ? دولت ترامت سال سه میلیون دز واکسن فایزر میخواست مجانی بدهد ایران اون یک نفر قبول نکرد ????
هرگز اجازه حضور در مدرسه را نمیدهم خیلی ها میگویند بچهها در بیرون و پارک پلاس هستند ولی همه این طور نیستند خیلی ها واقعا رعایت میکنند
بازگشایی باید در مدارس کم جمعیت که در روستاها یا شهرستانهای با جمعیت پایین قرار دارند به صورت حضوری باشد اما در مدارس پرجمعیت که جمعیتی بین ۲۰۰ تا ۱۰۰۰ نفر دارند و در شهرهای بزرگ و پرجمعیت هستند به صورت مجازی انجام شود با این حرکت حداقل ۵۰ درصد مدارس کشور که جمعیت دانش آموزی پایین دارند به صورت حضوری سال تحصیلی را انجام میدهند و نیم دیگر به صورت مجازی.صرف واکسیناسیون معلمان نمیتوان مدارس را بازگشایی نمود با این تفاوت که امسال خود معلمان حتما در مدارس حضور داشته باشند و در مدرسه کار تدریس خود را انجام دهند تا دانش آموزانی که نیاز به رفع اشکال حضوری دارند،با رعایت پروتکل ها و هماهنگی قبلی با معلم در مدرسه حضور پیدا کنند و رفع اشکال انجام دهند یعنی شیوه ای که تقریبا در دانشگاه پیام نور انجام میگیرد و دانشجویان برای رفع اشکال به دانشگاه مراجعه میکنند.
عالی بود پیشنهادتان. برای رفع اشکال به صورت اختیاری بروند. البته با رعایت تمامی پروتکل ها. متاسفانه واقعیت بهداشت مدارس با آنچه که در خبرها می بینیم خیلی تفاوت دارد.