مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور از ارسال برآورد قیمتی این اتحادیه به ستاد تنظیم بازار خبر داد و اظهار کرد: نرخ رسمی مرغ در هفته جاری توسط ستاد تنظیم بازار اعلام خواهد شد.
مدیر اجرایی طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان با اشاره به دستاوردهای این طرح در طول ٣ ساله گذشته گفت: این امر سبب شد که جلوی استفاده از ۵ میلیون و ١٢٠ هزار تن آرد یارانه گرفته شد. پیش از اجرای این طرح شاهد روند رشد ٣ درصدی در مصرف آرد یارانهای بودیم اما در این ٣۶ ماه میزان مصرف افزایش نیافت بلکه ثابت ماند، حتی در سال ١۴٠١ میزان مصرف کاهش پیدا کرد و در این مدت جلوی ٩۶ هزار میلیارد تومان هزینه بابت آرد یارانهای گرفته شد.
کاهش قیمت تخممرغ در بازار، زنگ خطر این صنعت را به صدا درآورده است. تولید مازاد بیسابقه ناشی از جوجهریزی بیرویه همزمان با کاهش تقاضا، قیمتها را به زیر هزینه تمامشده کشانده است. در چنين شرایطی، مرغداران با یک زیان هنگفت مواجه شدهاند و دولت هنوز اقدام مؤثری برای رفع این مشکل انجام نداده است.
سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صنعت، معدن و تجارت گفت: درحالی که در جهان شاهد تعریف مسیرهای زرد، سبز، قرمز و آبی گمرکی هستیم، اما در کشورمان بیش از ۵۰ درصد واردات کالاها تحت کنترلهای شدید است و این مساله از زمان ترخیص را طولانی میکند.
قیمت میلگرد امروز دوشنبه 15 اردیبهشت ۱۴۰۴ اعلام شد. بازار میلگرد که تا چند روز پیش در وضعیت ایست یا کاهش قیمت بهسر میبرد، امروز چهره متفاوتتری به خود گرفت. نوسانات محدود، اما رو به بالا در برخی محصولات، نشانههایی از تغییر فاز بازار را نمایان کرده است.
قیمت سیمان امروز دوشنبه 15 اردیبهشت ۱۴۰۴ اعلام شد. تنها یک محصول با افت جزیی ۳۰۰۰ تومانی مواجه شده و باقی محصولات در محدوده ثبات باقی ماندهاند؛ ثباتی که بیش از هر چیز از تردید در آینده تولید و ابهام در سیاستهای بخش انرژی و صادرات نشأت میگیرد.
در پی حذف ارز ترجیحی و نبود برنامهریزی مؤثر، بازار حبوبات با افزایش بیسابقه قیمت مواجه شده است؛ طوریکه نرخ نخود ۱۴۱ درصد و لوبیا قرمز ۱۲۹ درصد افزایش یافتهاند. فعالان بازار سیاستهای مقطعی دولت را عامل اصلی این التهابات میدانند.
نایبرئیس انجمن صنایع نساجی ایران گفت:در سالهای اخیر، واردات پارچه به طرز چشمگیری افزایش یافته است؛ بهطوری که از رقم ۳۲۳ میلیون دلار در سال ۱۳۹۹ به ۸۲۴ میلیون دلار در سال ۱۴۰۲ رسیده است.
مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران، مازاد تولید، افت صادرات و نبود قیمتگذاری واقعی را از جمله دلایل اصلی مشکلات موجود در بازار تخم مرغ عنوان و خواستار اجرای فوری برنامههای حمایتی شد.