به گزارش تجارت نیوز، .با دستور قضایی پرونده به پلیس آگاهی تهران ارسال شد و او در جریان تحقیقات گفت: شوهرم سالها اعتیاد داشت. چهار سال قبل از هم جدا شدیم. حضانت دو دخترمان را گرفت و با خودش به خانهای در محله شوش تهران برد. گاهی دو دختر ۷ و ۱۰ سالهام را ملاقات میکردم. آن روز تلفنی از طریق شوهرم سابقم فهمیدم دختر ۷ سالهام از خانه بیرون رفته و ناپدید شده است.
مأموران شوهر او را نیز به پلیس آگاهی تهران احضار کردند که وی در تحقیقات گفت: دختر۷ سالهام دو هفته قبل برای خرید خوراکی بیرون رفت و دیگر بازنگشته است و موفق به یافتن او نشدم.
روحانیزاده، دادیار شعبه اول دادسرای جنایی تهران با تأیید این خبر گفت: جستوجوی مأموران برای یافتن ردی از سرنوشت این دختر گمشده همچنان ادامه دارد. همچنین مادر کودک ناپدید شده دراین باره گفت: ثنا دختر دومم است.
دو هفته از ناپدید شدن او میگذرد. از لحظه گمشدن او به بهزیستی و بیمارستانها و پزشکی قانونی رفتم اما او در این محلها نبود و هنوز ردی از سرنوشت او به دستمان نرسیده است.