نصب کنتورهای هوشمند برای مقابله با پرمصرفها
![نصب کنتورهای هوشمند برای مقابله با پرمصرفها](https://cdn.tejaratnews.com/thumbnail/x89jc63uoUuj/7Dh7We5xtX_grx3YA_caqlC9saO3iinF0RllhbjeLBNebgzwxwmFC93BZ-jZGkD7dTs5BGWsh4srsnW_9-DdiYcwX8T4_E84LwMLRif0w2ZTxb-f-eSt-w,,/%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%B3+%D8%B9%D9%84%DB%8C+%D8%A2%D8%A8%D8%A7%D8%AF%DB%8C.jpg)
وزیر نیرو در رابطه با وضعیت تابستان سال آینده اظهار داشت: با کنتورهای هوشمند مصرف پرمصرفها را کنترل میکنیم.
عباس علی آبادی وزیر نیرو در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: همکاری با تمام شرکتهای دانش بنیان در حوزه دفاع داشته و داریم. هم اکنون برخی از دستاوردها در حوزههای پنلهای خورشیدی را اجرا کردهایم.
وی در رابطه با رود هیرمند گفت: برنامههایی را برای آینده داریم و انشاالله وضعیت را بهبود میبخشیم.
وزیر نیرو در رابطه با وضعیت تابستان سال آینده گفت: معمولاً ما در تابستان ناترازی بیشتری نسبت به زمستان داریم و اقدامات خوبی را در دست اقدام داریم و با کنتورهای هوشمند مصرف پرمصرفها را کنترل میکنیم.
نظرات