به گزارش تجارتنیوز، جواد جهرمی، معاون عملیات و نظارت بر بازار بورس کالای ایران درباره عرضه خودرو در بورس کالا بیان کرد: خودرو به دو بخش تقسیم میشود بخش اول، خودروهایی که مشمول قیمتگذاری شورای رقابت و تحت نظارت دستگاههای دولتی هستند که قرار است ظرف چند روز آینده، مصوبهای درباره قیمتگذاری این خودروها توسط وزیر صمت اعلام شود.
وی اضافه کرد: سایر خودروهایی که مشمول قیمتگذاری دستوری نمیشوند مثل خودروهای گروه خودرو سازهای بهمن یا بخشی از خودروهای شرکت ایران خودرو، عرضه و تولید میشود که در این رابطه مذاکراتی برای عرضه این خودروها در بورس کالا انجام شده است.
جهرمی گفت: بخشی از خودروهای گروه بهمن که ماه گذشته به بازار عرضه شدند با توجه به اختلاف قیمت بین کارخانه و بازار، هنگام ثبت نام تقاضای زیادی داشتند.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه این خودروها مشمول قیمت گذاری نیست امکان عرضه در بورس کالا وجود دارد و برهمین اساس با گروه خودرو سازی بهمن وارد مذاکره شدیم تا برای عرضه در بورس کالا، مدارک و مستندات را ارائه کند و به محض پذیرش، در بورس کالا عرضه میشود.
جهرمی درباره مزایایی عرضه خودرو در بورس کالا گفت: در عرضه خودرو در بورس کالا، فاصله قیمتی بین بورس و بازار نصیب کارخانه میشود و این باعث شفاف شدن فرایند فروش میشود.
معاون عملیات و نظارت بر بازار بورس کالای ایران افزود: در شرایط ثبت نام خودرو افراد با استفاده از ربات اقدام به نام نویسی تعداد زیادی از خودرو میکنند و یا اینکه هر کس زودتر ثبت نام کند میتواند خودرو خریداری کند، اما زمانی که در بورس عرضه شود فرایند فروش شفاف میشود.
وی تصریح کرد: یکی دیگر از مزایایی عرضه خودرو در بورس کالا، شفاف شدن قرارداد بین طرفین است و هر دو طرف به تعهدات عمل میکنند همچنین خودرو ساز از ۲۰ درصد معافیت بر عملکرد به میزان کالایی که در بورس فروخته شده استفاده میکند.
جهرامی ادامه داد: ۹۰ درصد تولیدات گروه خودرو سازی بهمن در بورس کالا عرضه خواهد شد و منتظر ارائه برنامه تولید و میزان واردات و تعهدات آنها هستیم.
وی گفت: زمانی که خودرو وارد بورس کالا شود، قیمت خودرو در بورس بین قیمت کارخانه و بازار خواهد بود.
معاون عملیات و نظارت بر بازار بورس کالای ایران افزود: با ایران خودرو درباره خودروهایی که مشمول قیمتگذاری نمیشوند مانند خودرو تارا و هایما، مذاکراتی کردهایم.
منبع: خبرگزاری صداوسیما
این چه طرح مسخره ای هست تا کی میخاین از جیب ملت بردارین اخه چرا همش دنبال گرون کردن هستین چرا تو ایران همچی برعکس اخه
اگه با آزاد سازی قیمت خودرو ،خودرو سازها سود می دادن به سهام دار مشکل نبود ولی مثل صنایع غذایی که قیمتشان آزاد است اگر رو هر پفک ۵۰۰ تومانی که حالا شده ۵۰۰۰ فقط ۱۰ تا تک تومانی به سهامدارشان می دادند وضع سهمشان این نمی شد.
ایرانخودرو اگر 206رو بقیمت لامبورگینی هم بفروشه بدلیل عدم مدیریت درست زیان میده ماشینی که با 5000 کارگر ساخته میشه ایرانخودرو با 100000 نفر میسازه و حقوق باید بده اگر بنز هم اینکار رو بکنه برشکسته میشه
ورشکسته