به گزارش تجارتنیوز، استارت سهام عدالت در سال ۱۳۸۵ زده شد و دولت تصمیم گرفت بخشی از سهام ۴۹ شرکت خود را به مردم بدهد، بر این اساس حدود ۴۹ میلیون ایرانی که از اقشار مختلف جامعه بودند مشمول سهام عدالت شدند و برخی از اقشار از جمله افراد تحت پوشش کمیته حضرت امام (ره) و مددجویان بهزیستی این سهام را با ۵۰ درصد تخفیف دریافت کردند.
در این فرآیند برخی افراد که بعضا از دهکهای پایین جامعه بودند از دریافت این سهام جا ماندند، برخی دیگر هم هرچند برگه سهام عدالت را در دست داشتند، اما به دلیل عدم ثبت نام نهایی، صاحب این سهام نشدند. در نهایت با آزادسازی سهام عدالت اهمیت این سهام دوباره سر زبانها افتاد و باعث شد جاماندگان چندین و چندبار تقاضای خود برای دریافت سهام عدالت را به گوش مسئولان برسانند.
در این راستا نمایندگان مجلس جدید از همان ابتدا برای اعطای این سهام به جاماندگان وعدههای مختلفی دادند که بعضا ضد و نقیض بود. برای مثال یک نماینده از جمعیت ۲۰ میلیونی جاماندگان صحبت میکرد و دیگری از جمعیت هفت میلیون نفری.
در نهایت روز سهشنبه بود که اکبر حیدری، مدیرعامل شرکت تعاونی سهام عدالت البرز اعلام کرد تخصیص سهام عدالت به جاماندگان طی چند ماه گذشته توسط کمیسیون اقتصادی مورد بررسی قرار گرفت و جزئیات آن به تصویب رسید.
به گفته وی، با توجه به اینکه تخصیص سهام عدالت به جاماندگان برای دولت بار مالی دارد و دولت نیز مدعی بود که منابع کافی مالی برای این کار ندارد، طی نشستی در مجلس شورای اسلامی، نحوه تامین منابع مالی اجرای طرح نیز مشخص شد. پس از تصویب طرح فوق در کمیسیون تلفیق برای اجرا به دولت ارسال خواهد شد؛ اولویت تخصیص سهام عدالت به روستانشینان، عشایر و اقشار کمدرآمد است. البته دو میلیون نفری که با داشتن کاغذ ثبت نام دوره قبلی از سهام عدالت جاماندهاند نیز سهام عدالت دریافت خواهند کرد.
این مباحث درحالی مطرح میشود که تخصیص سهام عدالت به جاماندگان این سهام فعلا در کمیسیون تلفیق تصویب شده و چنانچه در صحن علنی مجلس هم تصویب شود، باید محل واگذاری آن مشخص شده و بعد به دولت فرستاده شود.
در واقع پس از تصویب در مجلس باید مشخص شود که کدام شرکتها باید برای جاماندگان واگذار شود، زیرا دولت در شرکتهای قبلی که پرتفوی سهام عدالت را تشکیل داده بودند دیگر سهمی ندارد.
بنابراین به نظر میرسد فعلا راه زیادی برای تحقق این اتفاق در پیش است و ممکن است این فرآیند به عمر دولت فعلی قد ندهد.
منبع: ایسنا
ما که سهام عدالت نداریم چیکار باید بکنیم گناهمون چیه ؟چون زرنگ نبودیم
خوب ما که سهام عدالت نداریم یعتی جز این مملکت نبودیم اسمش پس عدالت نیست سهام زرنگی هست
سلام من سهامم را ازاد سازی کردم و سی درصد را به کارگزاری ملت فروختم. ولی هیچ پولی دریافت نکردم .هیچ کس جوابگو نیست . ضمنا میگن انها که سهام رو ازادسازی کردن سود تعلق نمیگیره..لطفا راهنمایی فرمایید
شادمند
این طرح به ضرر سهامدارن بورس خواهد شد ویک کار بسیار اشتباه هستش چون با عرضه این سهم بازر سرمایه دوچار مشکل خواهد شد و بازار سرمایه ظرفیت خرید این سهم را ندارد حالا حالا ها. پولش را حتما میخوان از بوجه مجلس پرداخت بکنند،آقای پورابراهیمی باید بگوید چگونه میخواهد این سهام را بفروشید
از آه مظلوم بترسید
سلام مسئولان محترم برای من ۱۰۰تومن واریزنشدبیمه پردازم نیستیم جا مانده سهام عدالتیم شوهرم کارگرمعمولیه پسرم فوق لیسانس اون هم بیکار اخه ما این همه دردو به کی بگیم آیا کسی هست مارا یاری کند
کدرهگیری سهام دارم ولی نه نامم میاد ونه برگه سهام دارم
سلام من یک کارگر هستم که ماهانه 2500 تومان حقوق میگبرم اگر عدالت است باید همه بگیرند بس معلوم میشود اسمش سهام به عدالت است
با سلام من سهام عدالت ندارم چه کارکنم
کارتن خواب بهزیستی امداد زندان فریب