خبر مهم:

کد مطلب: ۴۶۲۵۱۲

تجارت‌نیوز گزارش می‌دهد:

هشدارهای پی‌درپی بانک‌ها به مردم / کدام بانک‌ها پیامک فرستاده‌اند؟

هشدارهای پی‌درپی بانک‌ها به مردم / کدام بانک‌ها پیامک فرستاده‌اند؟

طی روزهای اخیر پیامکی حاوی هشدارهای امنیتی از سوی تعدادی زیادی از بانک‌های کشور برای مشتریان ارسال شده، با توجه به این حجم از هشدارهای پیامکی این سوال مطرح می‌شود که آیا مشکلی در سیستم بانکی به وجود آمده است؟

به گزارش تجارت‌نیوز ، طی روزهای اخیر پیامکی حاوی هشدارهای امنیتی از سوی تعدادی زیادی از بانک‌های کشور برای مشتریان ارسال شده و به صورت مداوم رعایت جوانب احتیاط و ذکر آدرس صفحات رسمی و غیرجعلی بانک‌ها برای انجام امور الکترونیکی را به آنها گوشزد کرده است.

تعدادی از این هشدارهای پیامکی بانک‌ها به این صورت است:

«مشتری گرامی بانک به اطلاعات محرمانه کارت مشتریان نیاز ندارد و آن را از طریق ایمیل یا پیامک از شما تقاضا نمی‌کند. "روابط عمومی بانک مسکن"»

«مشتری گرامی؛ برای دسترسی به درگاه‌های الکترونیک بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، صرفا از طریق آدرس‌های موجود در سایت بانک (https://qmb.ir) اقدام فرمایید. در ضمن، برای افزایش امنیت در اینترنت بانک، قابلیت رمز پیامکی برای انتقال وجه، فعال شده است.»

«*بانک شهر* مشتری گرامی با توجه به مشاهده برخی صفحات جعلی، برای ورود به اینترنت بانک خود فقط از طریق لینک موجود در صفحه اصلی پورتال بانک شهر به آدرس www.shahr-bank.ir اقدام نمایید.»

افرادی که دارای چند حساب بانکی بوده به تبع آن چندین هشدار پیامکی دریافت کرده که ممکن است باعث نگرانی ‌آنها نیز شده باشد. از سوی دیگر با ارسال این حجم از هشدارهای پیامکی سوالی که مطرح می‌شود این است که آیا مشکلی در سیستم بانکی به وجود آمده است؟

تجارت‌نیوز با پیگیری این موضوع علت را جویا شده است. یکی از اپراتورهای بانک مسکن می‌گوید: به دلیل اینکه پیامک‌هایی جعلی از سوی برخی افراد ناشناس برای مشتریان ارسال می‌شود و این افراد با معرفی خود به عنوان نماینده بانک مسکن، اقدام به دریافت اطلاعات حساب مشتریان می‌کنند و کلاهبرداری می‌کنند.

وی ادامه می‌دهد: به علت شدت گرفتن این موضوع و اخاذی از مشتریان، بانک مسکن در همین راستا تصمیم گرفت که از طریق‌های مختلفی از جمله ارسال پیامک به مشتریان خود آنها را نسبت به این موضوع آگاه کند تا شاهد سوء استفاده افراد کلاهبردار نباشم.

در همین رابطه اپراتور دیگری از بانک سپه به خبرنگار تجارت‌نیوز می‌گوید: ارسال هشدارهای پیامکی از قبل هم بوده است اما اینکه چندین بانک به طور همزمان این اقدام را انجام داده‌اند به دستور بانک مرکزی بوده که از سوء استفاده افراد کلاهبردار جلوگیری شود.

وی می‌افزاید: افراد احتیاط بیشتری را نسبت به در اختیار قرار دادن اطلاعات بانکی خود داشته باشند، بانک اطلاعات مشتریان را در اختیار دارد و در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، از مشتریان خواسته می‌شود که به صورت حضوری به شعبه مراجعه کنند.

سرقت دیجیتالی از سرقت‌های نوین بوده که با هک شدن اطلاعات مربوط به حساب‌ها و کارت‌های بانکی، امکان سوء استفاده از میلیون‌ها کارت بانکی فراهم می‌شود که همین موضوع نگرانی‌های شدیدی در میان مشتریان بانک‌ها ایجاد کرده است.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

  • علی

    خوش به حال خودم نه بوله بانکی دا رم نه سبرده بانکی

  • ناشناس

    پول مارو بده بانک صادرات40روزه