به گزارش تجارتنیوز به نقل از تسنیم، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس از تدوین محرمانه آئین نامه واردات خودرو در دولت خبر داد و گفت: مجلس نیز از آئین نامه اطلاعی ندارد و نمیداند به چه شکل نوشته شده است.
روح الله عباسپور در رابطه با آخرین طرحهای مربوط به کمیسیون صنایع مجلس در مورد خودرو اظهار کرد: در جریان شرایط و موقعیت بازار خودرو هستیم و میدانیم مردم نسبت به کیفیت و قیمت خودرو نگرانیهایی دارند.
وی افزود: مجلس بدین نتیجه رسید که ضرورتا و الزاما خودروسازان باید رقبایی را پیش روی خود ببینند؛ بدین منظور واردات را با شرایطی مصوب کردیم و در بودجه ۱۴۰۱ در نظر گرفتیم.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به تاییدیه شورای نگهبان و موافقت دولت با واردات خودرو گفت: آئین نامه اجرایی در هیئت دولت در حال تدوین و محرمانه است، مجلس نیز از آئین نامه اطلاعی ندارد و نمیداند به چه شکل نوشته شده است.
عباسپور اضافه کرد: کار باید به تناسب قانون و مصوبه مجلس پیش رود؛ هرچند وزیر صمت اعلام کرده بر مبنای کیفیت و قیمت برنامههایی در دست دارند.
این نماینده مجلس گفت: تا زمانی که خودرو دو نرخی و ارزش پول ملی بدین شکل است، وضعیت کنونی بازار خودرو به همین صورت ادامه دارد.هرچند میگویند شرایط کنونی پاسخگوی بازار نیست ولی مسئله اصلی اختلاف قیمت بازار و کارخانه است و افراد با اختلاف قیمت بالا، خودرو را ثبت نام کرده و در بازار به فروش میرسانند.
به گفته عباسپور خودروهای کنونی با هر کیفیتی به مردم تحویل داده شده و آنها اقدام به خرید میکنند؛ ولی نباید بازار وارداتی به صورت انحصاری در اختیار دو خودروساز قرار گیرد چون در این صورت انتظار بازار برآورده نخواهد شد.
خطرناک ترین دشمن هر انسانی در مسند ریاست داشتن مشاوران کوتاه فکر است
زن با تدبیر با کمترین امکانات قادر به پایداری خانه وکمک بزرگ به همسر است
من اینهمه مشکلات امروز را نتیجه مشاوران بی تدبیر میدانم که از سیاست خارجی وداخلی واقتصاد وعلم روز دنیا خیلی فقیر وچیزی نمیدانن
پستهای کلیدی دست افراد خبره آن بخش نیست
چهار ساله ماشین ندارم الان ۴۱سالمه هر روز هم کار می کنم
مردم نسبت به کیفیت و قیمت خودرو نگرانی هایی دارن!؟ فقط حرف..