موضوعات داغ: # بانک آینده # بنزین # واردات خودرو # بحران آب # پرسپولیس # عراقچی # کیش اینوکس # کیش اینوکس 2025

آغاز عملیات آبرسانی به 120 روستای جنوب استان کرمان

آغاز عملیات آبرسانی به 120 روستای جنوب استان کرمان
مدیرعامل آبفای استان کرمان از آغاز عملیات اجرایی آبرسانی به 120 روستا در شهرستان‌های جنوبی استان کرمان و عملیات اجرایی تأمین آب نهضت ملی مسکن کهنوج خبر داد.

به گزارش تجارت نیوز، علیرضا عبدیان، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان عصر امروز در نشست شورای اداری شهرستان کهنوج که با حضور عباس علی‌آبادی وزیر نیرو، برگزار شد از آغاز عملیات اجرایی آبرسانی به 120 روستا در شهرستان‌های جنوبی خبر داد و گفت: این پروژه با اعتباری بالغ بر 720 میلیارد تومان و با هدف تأمین پایدار آب شرب در مناطق روستایی جنوب استان اجرا می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان افزود: در این طرح، حفر و تجهیز 25 حلقه چاه جدید برای تقویت منابع آبی پیش‌بینی شده است و تلاش می‌کنیم با همکاری دستگاه‌های اجرایی، اجرای این پروژه در کوتاه‌ترین زمان ممکن به نتیجه برسد.

آغاز پروژه تأمین آب سایت 170 هکتاری نهضت ملی مسکن کهنوج

عبدیان در ادامه از آغاز عملیات اجرایی پروژه تأمین آب سایت 170 هکتاری نهضت ملی مسکن شهرستان کهنوج خبر داد و اظهار داشت: تأمین زیرساخت‌های آبی برای طرح‌های مسکن ملی از اولویت‌های ما بوده و تاکنون اجازه نداده‌ایم هیچ پروژه‌ای از این طرح به دلیل کمبود آب بر زمین بماند.

وی با بیان اینکه طرح تأمین آب نهضت ملی مسکن شهر کهنوج شامل 1950 واحد مسکونی با جمعیت 8200 نفر است که برای اجرای طرح تأمین آب آن باید 2 حلقه چاه حفر و تجهیز و 32 کیلومتر لوله گذاری اجرا و یک باب مخزن 3 هزار مترمکعبی احداث شود، افزود: طرح تامین آب شرب 120 روستای جنوب استان شامل حفر و تجهیز 25 حلقه چاه ، اجرای 280 کیلومتر لوله گذاری و احداث 10 باب مخزن 500 متر مکعبی می باشد که با اتمام این طرح جمعیتی بالغ بر 48 هزار نفر از نعمت آب شرب سالم و پایدار برخوردار می شوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان با اشاره به اهمیت توسعه مسکن در جنوب استان افزود: تلاش کرده‌ایم با برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از ظرفیت‌های وزارت نیرو، روند اجرای طرح‌های مسکن ملی با مشکل زیرساخت مواجه نشود.

جنوب کرمان در مسیر توسعه زیرساخت‌های حیاتی

مدیرعامل آبفا استان با تأکید بر نقش حیاتی پروژه‌های آبرسانی در توسعه جنوب استان گفت: منطقه جنوب کرمان به دلیل اقلیم خاص و پراکندگی روستاها، همواره با چالش‌های تأمین آب مواجه بوده است، اما با حمایت وزارت نیرو، استانداری و قرارگاه‌های عمرانی، امروز شاهد آغاز مرحله جدیدی از توسعه زیرساخت‌های آبی در این منطقه هستیم.

عبدیان در ادامه با مرور بخشی از عملکرد اخیر شرکت آب و فاضلاب استان کرمان خاطرنشان کرد: در سال آبی گذشته با وجود گرمای بی‌سابقه، با اجرای طرح‌های آبی توانستیم از پیک مصرف تابستان با موفقیت عبور کنیم. بیش از 97 درصد منابع آبی استان از منابع زیرزمینی تأمین می‌شود و در حال حاضر 618 روستای استان در معرض تنش آبی قرار دارند.

وی افزود: در برنامه هفتم توسعه، آبرسانی به 440 روستا هدف‌گذاری شده و تاکنون 1160 میلیارد تومان قرارداد با قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) برای اجرای این طرح‌ها امضا شده است.

منبع: تسنیم

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی