موضوعات داغ: # تعطیلی مدارس # سرما # پیش بینی بازارها # پیش بینی قیمت سکه # پیش بینی قیمت طلا

ابراز رضایت واعظی از رای اعتماد دوباره مجلس به سه وزیر

واعظی1

رئیس دفتر رئیس‌جمهور در پایان جلسه مجلس درخصوص استیضاح وزیر جهاد کشاورزی و در جمع خبرنگاران گفت: از مدیریت خوب رئیس و هیات رئیسه محترم مجلس و نیز مشارکت فعال نمایندگان موافق و مخالف قدردانی می‌کنم.

محمود واعظی در پاسخ به سوالی و در زمینه رای اعتماد مجدد خانه ملت به وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی، راه و شهرسازی و نیز جهاد کشاورزی که طی دیروز و امروز طرح استیضاح آنها در مجلس شورای اسلامی بررسی شده، افزود: اگر چه دولت از عملکرد وزرا و اعضای کابینه به‌طور قاطع دفاع کرده و ممکن است در مورد موضوع و شرایط زمانی استیضاح نیز ملاحظاتی داشته باشد، اما سوال و استیضاح را حق قانونی نمایندگان محترم و همچنین فرصتی برای شفافیت و تشریح برنامه ها و خدمات دولت به افکار عمومی ارزیابی می کند.

به گزارش تجارت‌نیوز، رئیس دفتر رئیس‌جمهوری گفت: دولت از نقد دلسوزانه و سازنده نمایندگان محترم استیضاح کننده استفاده، و از نمایندگان محترمی نیز که با مشارکت خود از خدمات و برنامه‌های وزرا دفاع کردند، تشکر می کند.

واعظی ابراز امیدواری کرد که رای اعتماد مجدد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به سه وزیر کابینه، آغاز دور جدیدی از تعامل بیشتر مجلس و دولت برای خدمت هر چه بیشتر به مردم عزیزمان باشد.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور تاکید کرد: یقینا دولت با انسجام بیشتر و آقایان دکتر ربیعی، دکتر آخوندی و مهندس حجتی نیز با استحکام و اشتیاق افزون تر در مسیر انجام وظایف قانونی، خدمت به جامعه و پیشرفت کشور گام برخواهند داشت.

 

منبع: ایسنا

نظرات