موضوعات داغ: # آمریکا # ارزش معاملات بورس # هند # صنایع بورس # قیمت دلار # ترامپ # خلیج فارس # ارزش دلاری بورس
«تجارت‌نیوز» گزارش می‌دهد:

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه ۲۰۲۵ + اینفوگرافی

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه ۲۰۲۵ + اینفوگرافی
این گزارش به همراه اینفوگرافی، ۵۰ شرکت برتر جهان را بر اساس ارزش بازار (Market Capitalization) تا تاریخ ۵ مه ۲۰۲۵ رتبه‌بندی می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، ارزش بازار شرکت‌ها از ۲۴۰ میلیارد دلار برای شرکت International Holding Company (IHC) در رتبه ۵۰ تا ۳.۲ تریلیون دلار برای مایکروسافت که رتبه یک را دارد، متغیر است.

ارزشمندترین شرکت های جهان

اینفوگرافی بالا از یک طرح‌بندی شبکه‌ای رنگی استفاده می‌کند. رنگ بنفش برای شرکت‌های مستقر در ایالات متحده، نارنجی برای شرکت‌های چینی و رنگ‌های دیگر برای شرکت‌های مناطق مختلف است. هر بخش شامل نام شرکت، لوگو، ارزش بازار و رتبه آن است.

بخش‌های بزرگ‌تر مربوط به ارزش بازار با مقادیر بیشتر هستند که تفاوت بین شرکت‌های بالاتر در رتبه‌بندی و آنهایی که پایین‌تر قرار دارند را برجسته می‌کند. این اینفوگرافی، مقایسه شرکت‌ها بر اساس منطقه، بخش و ارزش‌گذاری را آسان می‌کند و همچنین نقش‌آفرینان کلیدی در اقتصاد جهانی را نشان می‌دهد.

هر کشور چند شرکت نماینده دارد؟

ایالات متحده با ۳۲ شرکت، بیشترین تعداد شرکت‌ها را در این رتبه‌بندی دارد.

چین با پنج شرکت، شامل شرکت‌های برجسته‌ای مانند علی‌بابا (۳۰۲ میلیارد دلار) و تنسنت (۵۸۰ میلیارد دلار) در رتبه دوم قرار دارد.

سایر مناطق مانند اروپا، خاورمیانه و آسیا باقی‌مانده شرکت‌ها را، با مواردی مانند آرامکو سعودی (۱.۶ تریلیون دلار) و لورآل (۲۷۷ میلیارد دلار) دارند و حضور فعال خود را نشان می‌دهند.

عملکرد برتر

مایکروسافت با ارزش بازار ۳.۲ تریلیون دلار به‌ عنوان ارزشمندترین شرکت جهان در صدر قرار دارد.

اپل با ارزش ۳.۰ تریلیون دلار در رتبه دوم قرار دارد و رقابت ده‌ساله خود رل با مایکروسافت برای جایگاه اول ادامه می‌دهد.

انویدیا در رتبه سوم قرار گرفته است که اهمیت روزافزون فناوری هوش مصنوعی و نیمه‌هادی‌ها را با ارزش بازار ۲.۸ تریلیون دلار برجسته می‌کند.

بررسی صنایع

حوزه فناوری با شرکت‌هایی مانند آلفابت (۲.۰ تریلیون دلار)، آمازون (۲.۰ تریلیون دلار)، متا (۱.۵ تریلیون دلار) و تسلا (۹۰۳ میلیارد دلار) بیشترین حضور را در رتبه‌بندی دارد.

حوزه انرژی نیز با حضور شرکت‌هایی مانند آرامکو سعودی (۱.۶ تریلیون دلار) و اکسون‌موبیل (۴۴۵ میلیارد دلار) اهمیت نفت و گاز در بازارهای جهانی را نشان می‌دهد.

شرکت‌های کالاهای مصرفی مانند والمارت (۷۹۵ میلیارد دلار)، نستله (۲۷۳ میلیارد دلار) و لورآل (۲۷۷ میلیارد دلار) نشان‌دهنده حضور فعال و تاب‌آوری بخش‌های خرده‌فروشی و کالاهای لوکس هستند.

روندهای قابل توجه

شرکت‌هایی که بر پایداری محیط‌زیستی و بهداشت و درمان تمرکز دارند، مانند Novo Nordisk (۳۰۰ میلیارد دلار) و Roche (۲۶۵ میلیارد دلار)، اهمیت روزافزون این صنایع را با ارزش بازار فزاینده خود برجسته می‌کنند.

شرکت‌های پخش و سرگرمی مانند نتفلیکس (۴۸۳ میلیارد دلار) نشان‌دهنده تقاضای فزاینده برای محتوای دیجیتال هستند.

شرکت‌های منحصر به فرد

شرکت International Holding Company (IHC) مستقر در امارات متحده عربی، تنها شرکت خاورمیانه‌ای در این رتبه‌بندی است. این شرکت در زمینه‌های متنوعی مانند املاک، بهداشت و درمان و فناوری، سرمایه‌گذاری کرده است و سهامی ۵۰ میلیون دلاری در SpaceX نیز دارد.

برندهای لوکس مانند Hermès (۲۷۷ میلیارد دلار) و LVMH (۲۶۹ میلیارد دلار) نشان می‌دهند تقاضا برای کالاهای لوکس، حتی با وجود نوسانات اقتصادی، همچنان قوی باقی مانده است.

بازیگران اقتصادی در حال ظهور

شرکت‌هایی مانند ASML (۲۶۱ میلیارد دلار) که بر تولید نیمه‌هادی‌ها تمرکز دارد و SAP (۳۵۳ میلیارد دلار) که در زمینه نرم‌افزارهای سازمانی تخصص دارد، نشان‌دهنده فرصت‌های در حال رشد در بخش‌های فناوری خاص هستند.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی