موضوعات داغ: # ازدواج # فرهنگ سازی # آینده بازار مسکن # اجاره‌بهای مسکن # قیمت آپارتمان # برنج‌های وارداتی # بازار ارز # بازنشستگان تامین اجتماعی
طی 11 ماهه امسال

اعمال قانون ۲۹۴۰۰۰ خودرو که وارد خط ویژه شدند

معاون اجتماعی ‌و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از اعمال قانون بیش از ۲۹۴ هزار تخلف تردد خودرو غیر مجاز در خطوط ویژه طی ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش تجارت نیوز، سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، در خصوص تردد وسایل نقیله از خطوط ویژه اظهار کرد: به استناد قانون و مواد آیین نامه راهنمایی رانندگی، تردد در خطوط ویژه مختص وسایل نقیله خاصی است و استفاده از این خطوط برای خودروهای غیر مجاز تخلف محسوب می شود.

وی افزود: براساس آمار 11 ماهه سال جاری بیش از 294 هزار فقره تخلف خودرو و بیش از 194 هزار فقره تخلف موتورسیکلت به دلیل تردد غیر مجاز در خطوط ویژه اعمال قانون شدند، این اقدام در راستای کنترل ترافیک، تسهیل تردد وسایل حمل و نقل عمومی و جلوگیری از بروز بی نظمی در معابر شهری صورت گرفته است.

سرهنگ کشیر ادامه داد: وسایل نقلیه ای که به صورت غیر مجاز وارد خطوط ویژه شوند به مبلغ 250 هزار تومان اعمال قانون خواهند شد.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در 11 ماهه سال جاری 168 فقره تصادفات موتورسیکلت در خطوط ویژه معابر شهری ثبت شده است که بررسی ها نشان می دهد تردد غیر مجاز موتورسیکلت ها در این مسیرها یکی از عوامل اصلی وقوع این حوادث بوده و منجر به اختلال در حرکت وسایل نقلیه عمومی و افزایش خطرات ترافیکی شده است و به ترتیب خودروهای سواری 91 فقره ، اتوبوس 40 فقره و آمبولانس 3 فقره است.

وی از ثبت 25 مورد تصادفات منجر به فوت در خطوط ویژه طی 11 ماهه سال 1403 خبر داد و گفت: بر اساس این آمار، 16 نفر از جان‌باختگان را موتورسیکلت سواران ، 8 نفر را خودروهای سواری و 1 نفر را رانندگان اتوبوس تشکیل می دهند که ورود غیر مجاز وسایل نقلیه به خطوط ویژه به ویژه موتورسیکلت ها و خودروهای شخصی از مهم ترین عوامل وقوع این حوادث بوده است.

منبع: تسنیم

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی