موضوعات داغ: # ایران خودرو # شرکت کروز # تعطیلی مدارس # سرما # پیش بینی بازارها

راه آهن تبریز-تهران فردا افتتاح می‌شود

راه آهن.jpg1

رئیس جمهور امروز در سفر به آذربایجان شرقی از افتتاح راه آهن تبریز تهران خبر داد. این خط ریلی قرار است فردا 19 خرداد 1402 افتتاح شود.

به گزارش تجارت‌نیوز، رئیس جمهور امروز در سفر خود به تبریز از افتتاح راه آهن تبریز تهران خبر داد.

سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در جمع مردم تبریز اظهار کرد: در سفر قبلی مسائل و مشکلاتی همچون موضوع راه‌آهن تبریز – تهران مطرح شد که حالا می‌‎گویم دولت به وعده خود عمل کرد و فردا این طرح افتتاح می‌شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در بازدید از معدن مس سونگون، استقلال آن مجتمع و اختصاص درآمد آن برای توسعه استان مطرح شد که حالا انجام‌شدن این وعده را به شما مردم اعلام می‌کنم.

رئیس‌جمهور در ادامه اظهار کرد: اقداماتی که در تبریز انجام شده، آیا پیشرفت نیست؟ چرا بعضی‌ها نمی‌بینند؟ تولید در تراکتورسازی تبریز دوبرابر شده است. خط جدید کامیون‌سازی آغاز شده و روزانه ۲۰ دستگاه تولید می‌شود.

وی افزود: کارخانه ماشین‌سازی در حال تعطیل‌شدن، کارگران آن در حال بیکارشدن و تجهیزاتش در حال فرسودگی بود، اما امروز شاهد تولید ۱۲۰۰ دستگاه ماشین هستیم و قرار است به ۲ هزار دستگاه نیز برسد.

رئیسی خاطرنشان کرد: ۲۲۰ واحد تولیدی راکد به چرخه تولید بازگشته است. آیا این‌ها پیشرفت نیست؟

منبع: ایسنا

نظرات