به گزارش تجارتنیوز، احسان خاندوزی در جمع مدیران سازمان امور مالیاتی کشور گفت: تلاش کنیم در چهار سال پیش رو نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی را ۵۰ درصد رشد دهیم و دستیابی به این هدف نیز باید از طریق مالیاتستانی هوشمند و عادلانه تحقق یابد.
خاندوزی در این جلسه بر ضرورت تحقق اهداف و برنامه های بالادستی تأکید کرد و افزود: هدفگذاری اعلام شده توسط ریاستجمهور، میثاق تعهد سازمان امور مالیاتی با رئیسجمهور، وزیر اقتصاد و مجلس شورای اسلامی است.
آسیب از شیوههای مالیاتستانی ناکارآمد و سنتی
وزیر اقتصاد گفت: ما، هم از شیوههای مالیاتستانی ناکارآمد و سنتی و هم، از شیوههای مالیاتستانی ناعادلانه که موجب اجحاف به گروههای مختلف اجتماعی میشود آسیب دیدهایم.
وی با اشاره به اهمیت عملکرد سازمان امور مالیاتی کشور به عنوان یک بازوی مهم درآمدزایی دولت در کنار سایر دستگاهها گفت: بنده تعهد دادهام در مدت این چهار سال تلاش کنیم نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی را ۵۰ درصد افزایش دهیم، اما با قید اینکه مالیاتستانی هوشمند و عادلانه باشد، چرا که در هر دو زمینه به شدت آسیب دیدهایم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: بنده به عنوان یک فرد که خاستگاهش دانشگاه است این را میگویم، الان دوران بحثهای نظری نیست، چرا که به اندازه کافی به این مباحث نظری پرداخته شده است و اکنون باید تلاش کنیم از کلیات و نظریهها بگذریم و در نظر داشته باشیم که این سالهای پیش رو سالهای کار است.
خاندوزی افزود: انتظار میرود برنامههای اجرایی تحقق این اهداف طی سه روز در دو لایه برنامههای کوتاهمدت (تا پایان سال ۱۴۰۰) و بلندمدت (تا پایان دولت) در نشستی با ریاست سازمان امور مالیاتی بررسی و نهایی شود.
وزیر اقتصاد ابراز امیدواری کرد: باید این دوران آغازگر تحول در حوزه نظام مالیاتی و نه فقط مالیاتستانی و صرف وقت برای تأمین درآمد باشد، بلکه تلاش کنیم حکمرانی مالیاتی کشور را به عنوان طرحی نو در اندازیم.
امید علی پارسا رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در ابتدای این جلسه، گزارشی از آخرین وضعیت عملکردی و همچنین دستاوردهای نظام مالیاتی در حوزههای مختلف ارایه و در ادامه، مهمترین برنامههای نظام مالیاتی برای رسیدن به چشمانداز مطلوب نظام مالیاتی را تبیین کرد.
منبع: فارس
آخرین اخبار حوزه اقتصاد کلان را در صفحه اقتصاد کلان تجارتنیوز بخوانید.
(عکس تزئینی است)
تورم اعلامی سالانه بیش از چهل درصد و سود سپرده بانکی هجده در صد است یعنی کسی که توانایی کار و تولید یا مهارت سرمایه گذاری ندارد پس از یک سال از ارزش اصل سرمایه اش کم می شود.چطور باور کنیم مالیات ستانی عدالت است و کاهش ارزش پول مردم بی اهمیت….دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس را !!!
جهت اثبات توانایی خود تورم را کنترل نمایید چون دریافت مالیات و جریمه کاری است که دولتها به نام عدالت سالهاست انجام میدهند نهایتا دویست هزار میلیارد تومان مالیات بیشتر بگیرید اما موجب تحمیل تورم و فرار سرمایه أی میشوید که چند برابر این مبلغ است و طبق معمول مجبور به فرافکنی و انداختن تقصیر به گردن دیگران میشوید.پتانسیل جذب توریست و سایر منابع خیلی موثرتر از أخذ مالیات در این شرایط تورم و کرونا و رکود کسب و کار است.کشورهایی که مالیات بالا میگیرند به اندازه ما منابع متنوع ندارند و تورم کشورشان زیر پنج درصد است و مهمتر اینکه پس از پرداخت مالیات بسادگی میتوانند اموراتشان را بگذرانند.شما از یک ماشین گمرکی می گیرید و انواع هزینه و پول ملی را بی ارزش میکنید و از ماشین معمولی کشورهای دیگر به عنوان لوکس می خواهید مالیات هم بگیرید….شما از آب کره می گیرید آب را هم مصادره میکنید به طرف هم انگ دلال،سوداگر،محتکر هم میزنید!!!
البته اگر تا چهار سال دیگه تولیدی باقی بمونه حالا چه خالصش و چه ناخالص
یعنی قسمتی از بودجه مملکت رو از گرفتن مالیات بدست بیارین همون کاری. که دولت قبل هم انجام داده