موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # قیمت دلار # اربعین # جنگ # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی # پیش بینی قیمت دلار # پیش بینی قیمت سکه

اقدام جالب دانشگاه علامه طباطبایی پس از جنگ

علامه
طرح «احوال‌پرسی از دانشجویان» از ۲۱ تیرماه آغاز شده و تا ۱۰ مردادماه توسط مشاوران و روانشناسان مرکز مشاوره دانشگاه به صورت تلفنی ادامه خواهد داشت.

به گزارش تجارت نیوز، دانشگاه علامه طرح «احوال‌پرسی از دانشجویان» را از ۲۱ تیرماه ۱۴۰۴ آغاز کرده و تا ۱۰ مردادماه ۱۴۰۴ ادامه می‌دهد. در این طرح، مشاوران و روانشناسان مرکز مشاوره دانشگاه به‌صورت تلفنی با دانشجویان ارتباط برقرار می‌کنند تا از حال و احوال آن‌ها جویا شوند و حمایت روانی لازم را ارائه دهند. این برنامه با هدف پشتیبانی از سلامت روان دانشجویان و کاهش استرس‌های احتمالی در شرایط مختلف طراحی شده است.

درباره طرح «احوال‌پرسی از دانشجویان» برخی کاربران دیدگاه‌های مثبتی را به اشتراک گذاشته‌اند.

برای مثال، کاربری با نام delaraam79 نوشته است مرکز مشاوره دانشگاه علامه با او تماس گرفته تا وضعیت روحی و جسمی‌اش را بررسی کند و حتی درباره ترجیح او برای امتحانات مجازی یا حضوری و تأثیر اینترنت بر اضطرابش سؤال کرده‌اند. این کاربر این اقدام را مثبت و نشانه‌ای از پیشرفت دانشگاه توصیف کرده و آن را با عبارت «جهان اولی» ستوده است.

‏از مرکز مشاوره دانشگاه تماس گرفتند تا بررسی کنند حال روحی‌ و جسمی‌م بعد از جنگ چطوره و آیا نیاز به کمک خاصی دارم یا خیر. بعد هم پرسیدند دوست دارم امتحانم مجازی باشه یا حضوری و آیا اگه مجازی باشه به‌خاطر اینترنت اضطراب می‌گیرم یا نه. چه جهان اولی شده علامه.

همچنین، کاربر دیگری در همان تاریخ طرح مشابهی را که به‌صورت ملی برای دانشجویان اجرا شده، تحسین کرده و آن را طرحی عالی دانسته که بدون تجسس در زندگی دانشجویان، از وضعیت آن‌ها مطلع می‌شود و در صورت نیاز، خدمات مشاوره‌ای امن و رایگان ارائه می‌دهد.

در ادامه برخی نظرات دیگر را مرور می‌کنیم:

  • گفت اگه حالت بده و نیاز داری می‌تونی بیای مرکز مشاوره از خدماتش استفاده کنی که من گفتم خودم تراپی می‌رم و اونم گفت آفرین دمت گرم. بعد گفت واسه پایان‌نامه‌ت مشکلی پیش نیومده که گفتم چرا خیلی اذیتم کردن و بهم اضطراب دادن، عصرش دیدم میسد‌کال از استاد راهنمام دارم
  • از مرکز مشاوره دانشگاه تماس گرفتن که دانشجوی عزیز ایام جنگ بهتون استرس خاصی که وارد نشده دچار اختلال خواب و اظطراب بشین؟ نه مشاور جان از بمباران شهر داشتیم دور هم لذت می‌بردیم
  • با منم تماس گرفتن و من واقعا متعجب بودم حتی پیشنهاد دادن به مرکز مشاوره دانشگاه مراجعه کنم . این حرکت ازشون بعید بود واقعا
  • اقا این علامه هم دانشگاه جالبیه. بخاطر جنگ و استرسی که ایجاد کرده زنگ زدن و حالا مشاوره های درمورد استرس پس از سانحه دادن. ولی میدونی مشکل کار چیه. به پسرا هنوز زنگ نزدن…
  • از دانشگاه به من زنگ زدن که اگر روحیتون خراب شده تو جنگ جلسه مشاوره براتون بزاریم.
  • مشاوره دانشگاه شمام بهتون زنگ میزنه راجب جنگ ازتون می‌پرسه ؟
  • در اقدامی باور نکردنی #دانشگاه_علامه_طباطبایی با اغلب دانشجویان تماس گرفته و احوالپرس شرایط و حالات آنها بعد از #جنگ۱۲روزه شده است؟ با شما تماس گرفتن؟ با خودم بله.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی