موضوعات داغ: # قیمت ارز # قیمت افغانی # قیمت پوند انگلیس # قیمت لیر ترکیه # تلگرام # فیبر نوری # وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات # بازارخودرو

اولین خودرو وارداتی پلاک شده جانبازان رونمایی شد

اولین خودرو وارداتی پلاک شده جانبازان توسط اتحادیه صنف نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی تهران و با حضور نائب رییس اتاق اصناف تهران رونمایی شد.

به گزارش تجارت نیوز، جهانگیر امیر اصلانی واردکننده خودرو جانبازان، امشب در آیین اولین خودرو وارداتی پلاک شده جانبازان اظهار داشت: در واردات خودروی جانبازان با مشکلاتی روبرو بودیم که مهمترین آن تخصیص ارز بود.
وی افزود: هزار قرارداد واردات خودرو با جانبازان داریم که از این تعداد ۱۰۸ دستگاه خودرو وارد گمرک شهید باهنر، تهران و بندر لنگه شده که هنوز بعد از ۶ ماه ترخیص نشده است.
واردکننده خودرو جانبازان گفت: این خودروها از برندهای مختلف چینی است که تنها حق واردات از چین داریم و کیفیت خودروها بد نیست.
وی با اشاره به اینکه این خودروها برای جانبازان نیست گفت: جانبازان به خاطر شرایط معیشتی و مالی، منتظر هستند تا خودرو وارد شود تا بتوانند آن را بفروشند.
اصلانی ادامه داد: یکسری از جانبازان قبل از ورود خودرو جانبازان به کشور مجبور به واگذاری شدند و حواله ها را ارزان قیمت فروختند از این رو حواله جانبازان را ۱۰ میلیارد تومان قیمت گذاری کردیم تا از واگذاری آن جلوگیری شود و کمک به معیشت جانبازان شود.
وی عنوان کرد: ارز تخصیصی برای خودروی جانبازان یک میلیارد یورو برای ۳۲ هزار جانباز است که بخش زیادی از این ارز تخصیص نیافته است.
واردکننده خودرو جانبازان با اشاره به قیمت گذاری خودروهای جانبازان گفت: قیمت گذاری بر روی خودروها بعد از ترخیص صورت می گیرد ضمن اینکه بازار تعیین کننده قیمت خودرو است و بر اساس تقاضا و عرضه است.
اصلانی عنوان کرد: هشت سال است که جانبازان خودرویی دریافت نکرده‌اند که بر اساس مصوبه دولت برای واردات خودروی جانبازان در بهمن ۱۴۰۱ کلید خورد.

منبع: ایرنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی