موضوعات داغ: # اوکراین # دونالد ترامپ # زلنسکی # دونالد ترامپ # زلنسکی # هواشناسی # آمریکا # اتحادیه اروپا
سرپرست وزارت اقتصاد:

بازار سرمایه در سال ۱۴۰۴ از حمایت وزارت اقتصاد برخوردار است

سرپرست وزارت اقتصاد از تداوم حمایت وزارت اقتصاد از بازار سرمایه در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: این وزارتخانه تمام تلاش خود را برای رونق بازار سرمایه انجام خواهد داد.

به گزارش تجارت نیوز، سید رحمت‌الله اکرمی بازار سرمایه را یکی از بازارهای مهم در اقتصاد دانست و اظهار کرد: طبیعتا تمامی بازارها با هم در ارتباط هستند، اما وقتی با هم هماهنگ عمل کنند می‌توانند نقش بسزایی در رشد و توسعه اقتصادی داشته باشند.

او با اشاره به نقش بازار سرمایه در رونق اقتصادی گفت: بازار سهام یکی از بازارهای مهمی است که می‌تواند به رونق اقتصاد منجر شود.

اکرمی در عین حال، بهبود وضع اقتصادی را در گرو رونق بازار سرمایه دانست و ابزار امیدواری کرد که هدف رشد و رونق اقتصاد از مسیر بازار سرمایه محقق شود.

سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر این‌که وزارت اقتصاد تمام تلاش خود را برای رونق بازار سرمایه خواهد کرد، تاکید کرد: طبیعتا وزیر جدید اقتصاد هم به رونق بازار سرمایه توجه ویژه خواهد داشت.

منبع: ایسنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی