موضوعات داغ: # حجاب # لایحه عفاف و حجاب # آب # بحران برق # رئیس سازمان برنامه و بودجه # امریکا # ترامپ # دولت ترامپ

«شپنا» بازگشایی شد / سهامداران چند درصد سود کردند؟

نماد شپنا که به دلیل برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده مبنی بر افزایش سرمایه، متوقف شده بود، امروز بازگشایی شد. این بازگشایی بدون محدودیت دامنه نوسان بود.

به گزارش تجارت‌نیوز، نماد شپنا که به دلیل برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده مبنی بر افزایش سرمایه، متوقف شده بود، امروز بازگشایی شد . این بازگشایی بدون محدودیت دامنه نوسان بود.

شپنا که پیش از توقف، با قیمت ۱۰۹۹ تومانی معامله شده بود، امروز با قیمت ۶۳۶ تومان و رشد ۵ درصدی بازگشایی شد.

پالایش نفت اصفهان افزایش سرمایه ۸۴ درصدی خود را از مبلغ ۷۶۰۰ میلیارد تومانی به ۱۳ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومانی به ثبت رسانده است. در حال حاضر این نماد معاملات متعادلی را پشت سر می‌گذارد.

شپنا با بازگشایی مثبت خود در میان نمادهای تاثیرگذار بازار امروز قرار گرفت.

پالایش نفت اصفهان در صورت مالی ۶ ماهه منتهی به ۲۹ اسفند خود بیش از ۴۹۰۰ میلیارد تومان سود محقق کرده بود که رشدی ۱۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۹ داشت.

مهمترین اخبار بازار سهام را در صفحه بورس تجارت‌نیوز بخوانید.

 

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی