موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # افت شاخص بورس # قیمت سکه # پیش بینی قیمت دلار # قیمت دلار # محیط زیست # بازار سهام # استراتژی‌های بورس

بررسی وضعیت سواد در جامعه ایرانی از نگاه یک کارشناس

کلاس درس
یک کارشناس آموزش توضیحاتی درباره تغییر تعریف سواد و البته وضعیت سواد در جامعه ایرانی ارائه می‌دهد.

به گزارش تجارت نیوز، محمد داوری می‌گوید: «مفهوم سواد امروزه تغییر کرده. قبلاً سواد صرفاً به معنای خواندن و نوشتن بود، اما اکنون انواع مختلف سواد وجود دارد؛ مانند سواد اجتماعی، مالی، اقتصادی، ارتباطی، سخت‌افزاری و نرم‌افزاری. حتی آخرین تعاریف یونسکو سواد را توانایی ایجاد تغییر تعریف می‌کند.»

او ادامه می دهد: «کسی می‌تواند تغییر ایجاد کند که دانش، مهارت و توان علمی و عملی لازم را داشته باشد و از نظر روانشناختی نیز به بلوغ رسیده باشد. این فرآیند در مدرسه اتفاق می‌افتد، اما متأسفانه مدرسه توانایی فراهم آوردن این سطح را ندارد.»

داوری بیان می‌کند: «بنابراین امروزه شاهد بی‌سوادی جامعه در ابعاد مختلف هستیم؛ حتی با معیارهای مدرک تحصیلی، حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد جمعیت حتی دیپلم ندارند، این وضعیت در هزاره سوم، زمانی که بسیاری از کشورها مشکلات آموزشی خود را حل کرده‌اند بسیار نگران‌کننده است و چشم‌انداز ترسناکی برای آینده ترسیم می‌کند؛ یعنی جامعه‌ای که ممکن است سواد خواندن و نوشتن داشته باشد، اما عملاً بی‌سواد است.»

منبع: خبرآنلاین

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی