موضوعات داغ: # مذاکرات # قیمت خودرو # ارزش معاملات بورس # اجاره‌بهای مسکن # بازار سهام # قیمت سکه # قیمت دلار # اجاره مسکن

بعد از پیروزی پزشکیان در انتخابات مسئولان بی میل نبودند در سیاست خارجی تغییرات ایجاد کنند

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: بعد از ریاست‌جمهوری آقای پزشکیان مسئولان جمهوری اسلامی بی‌میل نبودند که با یک شیب ملایم، تغییراتی در سیاست خارجی کشور ایجاد شود، اما با فشردگی زمان روبرو شده‌اند و آمادگی تصمیم‌گیری سریع ندارند.

به گزارش تجارت نیوز، احمد زیدآبادی فعال سیاسی اصلاح طلب، طی یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت: به دلایل فراوان از جمله دوره‌ای طولانی از پشت گوش‌اندازی و تعلیق تصمیم‌گیری، اینک کشور با “فشردگی خارق‌العادۀ زمان” روبروست. فشردگی زمان دلهره و دستپاچگی به بار می‌آورد؛ مثل کدبانویی که تمام کارهایش را عقب انداخته و در شب عید با حجم عظیمی از کارهای عقب افتاده روبرو شده است.

او ناگهان یک روز قبل از عید می‌بیند که گرد و غبار تمام اثاثیۀ خانه را پوشانده، فرش‌ها و رواندازها و لباس‌ها و پرده‌ها غرق چرک شده، مبلمان خانه مستعمل و مندرس شده، یخچال و فریزر خالی مانده و یک دسته مهمان هم از راه دور سر رسیده‌اند!

واقعاً که شرایط سختی است.

خدا را دربارۀ وقت، وقت، وقت! که اگر رفت برنمی‌گردد! عصری که در قرآن به آن سوگند خورده شده، همین وقت است.

به نظرم بعد از ریاست‌جمهوری آقای پزشکیان مسئولان جمهوری اسلامی بی‌میل نبودند که با یک شیب ملایم، تغییراتی در سیاست خارجی کشور ایجاد شود، اما با فشردگی زمان روبرو شده‌اند و آمادگی تصمیم‌گیری سریع ندارند. ترامپ هم در صدد بهره برداری از این فشردگی است!

منبع: خبر آنلاین

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی