موضوعات داغ: # وزیر اقتصاد # سهامداران بورس # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی # قیمت خودرو # بورس کالا # استقلال # ارزش معاملات بورس

بهره‌برداری از 28 بیمارستان تا پایان سال

معاون وزیر راه و شهرسازی از بهره‌برداری 28 بیمارستان به ظرفیت 2460 تخت تا پایان سال در سطح کشور خبر داد. محمد جعفر علیزاده – مدیر عامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی – اظهار کرد: در حال حاضر در سطح کشور 145 بیمارستان با ظرفیت 24 هزار و 200 تخت در حال […]

معاون وزیر راه و شهرسازی از بهره‌برداری 28 بیمارستان به ظرفیت 2460 تخت تا پایان سال در سطح کشور خبر داد.

محمد جعفر علیزاده – مدیر عامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی – اظهار کرد: در حال حاضر در سطح کشور 145 بیمارستان با ظرفیت 24 هزار و 200 تخت در حال ساخت است.

 

وی گفت: برنامه‌ریزی بر این است که تا پایان سال جاری حدود 28 بیمارستان به ظرفیت 2460 تخت و با اعتبار بالغ بر 500 میلیارد تومان به بهره‌برداری برسد که از ابتدای امسال پیشرفت خوبی حاصل شده و دو بیمارستان بزرگ نیز در مرحله تجهیز قرار دارد.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد:‌ اولویت دولت تدبیر و امید در مرحله اول، کنترل تورم و در وهله دوم توسعه و رونق است و کار عظیمی در زمینه نظام سلامت و تحول بزرگ در این حوزه را آغاز کرده‌ایم که پیش‌بینی می‌شود اعتبارات خوبی از سایر منابع برای توسعه فضای فیزیکی حوزه بهداشت و درمان مورد نیاز برای این تحول بزرگ جذب شود.

 

علیزاده درباره طر‌ح‌های اجرایی در آذربایجان غربی نیز اظهار کرد: در آذربایجان غربی عملیات شش بیمارستان به ظرفیت 860 تخت در حال اجراست که طبق هدف‌گذاری انجام شده تا پایان سال جاری دو بیمارستان در استان مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

 

وی گفت: یکی از این بیمارستان‌ها در شهرستان‌ بوکان با 150 تخت ظرفیت و پیشرفت فیزیکی 80 درصد است و بیمارستان دوم در شهرستان تکاب با 82 تخت به سبب دشواری و دسترسی این منطقه و کوهستانی بودن آن در دستور کار قرار دارد.

 

مدیر عامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی تصریح کرد: طی جلسه‌ای که با استاندار آذربایجان غربی و رییس علوم پزشکی استان داشتیم پیشنهاد شد که بیمارستان شهرستان خوی با 217 تخت نیز دراولویت اجرایی قرار گیرد که تا آغاز سال 94 به بهره برداری برسد.

 

وی در خصوص بیمارستان شهرستان سلماس نیز خاطرنشان کرد: بیمارستان 160 تختی جنرال با بخش‌های مراقبت ویژه، اورژانس،‌ آزمایشگاهی، درمانی و تشخیصی قرار دارد که با همت شهرداری، شورای شهر و فرمانداری شهرستان زمین مناسبی به مساحت پنج هکتار دراختیار گذاشته که دسترسی مناسبی به کمربندی و راه‌های مواصلاتی دارد و برآوردهای اولیه حاکی از مناسب بودن این زمین برای احداث بیمارستان می‌باشد و عملیات اجرایی آن به زودی شروع خواهد شد.

 

علیزاده در پایان با اشاره به عزم جدی دولت بر اجرای تحول نظام سلامت گفت:‌ مسئولیت و تعهد سنگینی بر عهده وزارت بهداشت است که همگی باید در کنار این وزارت و هماهنگ با طرح‌ها واهداف آن قدم برداریم تا مردم هر چه بیشتری از خدمات این طرح بزرگ در سراسر کشور بهره‌مند شوند.

 

 

 

 

ایسنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی