موضوعات داغ: # قیمت خودرو # قیمت طلا # مجلس شورای اسلامی # پیش بینی بازارها # تراکتور # بورس کالای ایران # بانک مرکزی # انرژی تجدید پذیر
والورده:

به فاصله‌مان با تیم‌های حریف توجه نمی‌کنیم

والورده+تجارت نیوز
سرمربی بارسلونا به فاصله‌ ایجاد شده با حریفانش در لالیگا توجه نمی‌کند.

بارسلونا یک‌شنبه شب در هفته‌ بیستم لالیگا با پنج گل، رئال بتیس را شکست داد.

به گزارش تجارت‌نیوز، ارنستو والورده پس از بازی گفت‌: زمانی که پیروز می‌شوید از عملکردتان راضی هستید. بازی سختی بود. آنها نفر به نفر بازی می‌کردند، ریسک می‌کردند و به همین خاطر شرایط را برایمان سخت کرده بودند.

وی افزود: ما به زحمت افتاده بودیم. حریف نحوه بازی‌اش را تغییر داد. با گذشت زمان بهتر شدیم و در نیمه دوم توانستیم پیروز شویم.

سرمربی بارسلونا در ادامه‌ گفت: خیلی خوب در نیمه دوم بازی کردیم و لیونل مسی فوق‌العاده‌ بود. می‌دانستیم که باید به همین شکل حریف را تحت فشار قرار دهیم و ریسک کنیم. توپ و میانه میدان را در اختیار داشتیم و توانستیم پنج گل به ثمر برسانیم.

بارسلونا با این پیروزی اختلافش را با تیم دوم جدول (اتلتیکومادرید) به ۱۱ امتیاز رساند.

سرمربی ‌اسپانیایی اظهار کرد: لیگ قهرمانان اروپا و کوپا دل ری در رقابت‌هایی است که ما دوست داریم، در لالیگا به این فاصله‌ ایجاده شده توجه نمی‌کنیم.

وی گفت: به روند پیروزی‌هایمان ادامه‌ خواهیم داد. اکنون باید خود برای کوپا دل ری آماده کنیم و پنج‌شنبه تلاش خواهیم کرد که شکست بازی رفت را جبران کنیم.

والورده در مورد لالیگا افزود: برای ما لالیگا کسل کننده نیست. اکنون در نیم فصل دوم هستیم و هر لحظه بازی‌ها مهم‌تر می‌شود.

والورده درباره مسی و ایوان راکیتیچ اظهار کرد: باید از بازی مسی لذت برد. او بهترین بازیکن حال حاضر جهان است و بهترین بازیکن تاریخ محسوب می‌شود.

وی افزود: نقش راکیتیچ در تیم مهم است. او تعادل را در تیم به وجود می‌آورد و فصل خیلی خوب را پشت سر گذاشته است.

 

منبع: آس

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی