درحالی که حتی خبرهای مذاکرات هسته ای ایران نیز از گشایش های تازه خبر می دهند، همچنان شاخص کل بورس روند نزولی خود را حفظ کرده است.
طی یک هفته گذشته شاخص بورس تهران روند نزولی داشته و تقریبا در تمامی روزها با کاهش مواجه بوده است. این اتفاق هم در شرایطی رخ داد که تحریم های انگلیس علیه شرکت نفت ایران برداشته شده و روند مذاکرات هسته ای نیز نشان می دهد که ایران و کشورهای غربی به سمت توافق حرکت می کنند.
پیش از این نیز وزیرامور اقتصادی و دارایی به مدیران بورسی در مورد آینده بازار سرمایه هشدار داده بود. حتی مجلس هم چندی قبل به پروژه بررسی وضعیت بازار سرمایه ورود کرده بود. تحلیلگران بازار پیش از این تصور می کردند با توجه به انتشار خبر رشد اقتصادی فصل بهار به میزان 4.6 درصد تغییرات قابل توجهی در افزایش شاخص کل بازار سرمایه رخ دهد ولی در حال حاضر چنین اتفاقی نیفتاده است. پیش بینی ها نشان می دهد طی هفته آینده نیز شاخص روند نزولی خواهد داشت.
شاخص کل طی یک هفته گذشته
شاخص صنعت طی یک هفته گذشته
شاخص بازار اول
شاخص 50 شرکت