موضوعات داغ: # قیمت ربع سکه # آب و فاضلاب # قیمت سکه گرمی # قیمت طلا 24 عیار # دونالد ترامپ

توافق تهران، مسکو و باکو برای راه‌آهن کریدور شمال-جنوب

19361

ایران، روسیه و جمهوری آذربایجان در اجلاس ۲+۶ ترانزیتی ایران و کشور‌های آسیای میانه در زمینه فعال‌سازی شاخه غربی کریدور شمال_جنوب به توافق رسیدند.

به گزارش تجارت‌نیوز، در دو نشست سه جانبه این اجلاس، ساخت و بهره‌برداری از بخش ریلی رشت- آستارا به منظور توسعه حمل و نقل و توسعه زیربنای ریلی و ترافیک باری در شاخه غربی کریدور بین المللی شمال– جنوب مورد بحث قرار گرفت.

در اجلاس دو روزه ترانزیتی ۲+۶ ایران و کشورهای آسیای میانه، نمایندگانی از ایران، ترکمنستان، قزاقستان، ازبکستان، تاجیکستان و قرقیزستان به همراه نمایندگانی از جمهوری آذربایجان و روسیه حضور داشتند و در خصوص توسعه همکاری‌های ترانزیتی، به گفت‌وگو پرداختند.

متن بیانیه نخستین اجلاس همکاری ترانزیتی ایران با کشورهای آسیای مرکزی با هدف توسعه ترانزیت به امضای اعضای این اجلاس رسید.

 

نظرات