به گزارش تجارتنیوز به نقل از تسنیم، علی اصغر بیات رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی در ارتباط با میزان افزایش حقوق بازنشستگان و مستمریبگیران تأمین اجتماعی، اظهار کرد: در این زمینه جلسات متعددی برگزار شد و نهایتاً با افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۱ موافقت شد.
وی افزود: بر این اساس علاوه بر افزایش ۵۷٫۴ درصد حداقلبگیران، سایر سطوح ۳۸ درصد بهعلاوه ۵۱۵ هزار تومان به حقوق بازنشستگان اضافه خواهد شد و انشاءالله از اردیبهشتماه این افزایش اعمال خواهد شد.
بیات گفت: همچنین مابهالتفاوت افزایش حقوق فروردین ماه با اردیبهشت پرداخت خواهد شد.
مطالعه بیشتر:
خبر جدید برای کارگران/ حق بیمه امسال چقدر شد؟
اضافه شدن ها،درصورتی موثراست که بازارارزاق وکالا ثابت بماند،درغیراینصورت کاری صورت نگرفته،قبلا هم میگفتند ده درصد اضافه شده به حقوقها هنوزدریافت نکرده بازار بیست درصد اجناس راگرون میکردن،
همش چرته.
باسلام.جالبه که حق بیمه افراد مختلف در تامین اجتماعی ۵۷درصد نسبت به پارسال افزایش داشته است.تجارت نیوز عزیز پیگیری های مستمر شما از پرداخت یارانه رمضان به کجا رسید؟مردم به صحبت های شما حساب باز میکنند.باتشکر