به گزارش تجارتنیوز، حجت الله عبدالملکی در نامه خود آورده است: صندوق بازنشستگی کشوری از طریق دو شرکت تابعه خود، مالک ۸٫۰۳ درصد از سهام گروه صنعتی ایران خودرو است که با توجه به ارزش روز ۵۰۶ هزار میلیارد ریالی ایران خودرو در بورس تهران، بیش از ۴۰ هزار میلیارد ریال از دارایی های متعلق به بازنشستگان معظم تحت پوشش صندوق مذکور(براساس ارزش خرد سهام نه بلوک) بدون هیچ گونه بازدهی اقتصادی طی سالیان طولانی حبس شده است و با توجه به زیان انباشته حدود ۳۵۰ هزار میلیارد ریالی شرکت مذکور، حتی با فرض سودآور شدن ایران خودرو طی سال های آتی، امکان کسب بازده نقدی از محل این سهم تا سال های طولانی متصور نیست.
در حال حاضر، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران مالکیت ۱۳٫۸۴ درصد و شرکت ایران خودرو از طریق شرکت های فرعی و وابسته خود سهامداری حدود ۲۴٫۳۶ درصد(۱۰٫۸۷ درصد متعلق به گروه گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو، ۱۰٫۳۳ درصد متعلق به شرکت بازرگانی سپهر کیش ایرانیان و ۳٫۱۶ درصد متعلق به سرمایه گذاری سمند) را دارا است.
به منظور تامین مالی صندوق بازنشستگی کشوری، دولت و همچنین شرکت ایران خودرو در جهت بازپرداخت بدهی ها از طریق واگذاری سهام تودلی(با واسطه) زیر مجموعه ها پیشنهاد می شود سهام مذکور تجمیع شده و با ارائه وکالت به سازمان خصوصی سازی امکان واگذاری ۴۶٫۲۳ درصدی مدیریتی سهام ایران خودرو با قیمت بلوکی میسر و انگیزه لازم برای بخش خصوصی جهت خرید سهام این شرکت فراهم شود.
در ادامه متن کامل نامه قابل مشاهده است:
بعدازیک ماه تعلیق وپولم بلوکه امروزکه فعال شدسه میلیون تومان به من ضرررساند
انشاءالله خداازدلشان دربیاورد بعدازیک ماه تعلیق پولم بلوکه امروزکه آزادشدسه میلیون تومان به من ضررآوردمن دل بستم به خدا
قراره سهام ایران خودرو بکشه بالا تا میتونید بخرید هم ایران خودرو هم سایپا از ما گفتن تا شیش هزار تومن میره
آره باهمین وعده های پوچ جیب ملت راتوبورس خالی کردن.
تجارت نیوز آیا ارزش روز ایران خودرو در بورس تهران ۵۰۶ هزار میلیارد ریال است و ضرر انباشته آن ۳۵۰ هزار میلیارد ریال است ؟؟؟؟
اگر این طور باشد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درست می گویند که حتی با فرض سودآور شدن ایران خودرو طی سال های آتی، امکان کسب بازده نقدی از محل این سهم تا سال های طولانی متصور نیست.
چون EPS یا سودی که به سهام دار تعلق می گیرد از طریق فرمول زیر محاسبه می شود؛
EPS= سوددهی شرکت – بدهی شرکت ÷ تعداد سهام داران شرکت.
که در این صورت مقدار زیادی از سود شرکت باید صرف بدهی های شرکت شود و باقی مانده سود بین سهام داران تقسیم شود.
پس حرف وزیر محترم کار و رفاه اجتماعی کاملا درست و منطقی است و باید حمایت شود.
جالبه یک شرکت زیانده رو آوردن بورس. مردم رو هم تشویق میکنن بیان سهام این لگن ساز رو بخرین
چون میدونن مردم میرم سهامشو میخرن بعد میان اینجا اه و ناله میکنن بعد اون شرکت از ورشکستگی درمیاد.ضررشو باهمه کسایی که سهام خریدن شریک میشه.مقصر همین مردم هستن
اون همه تبلیغ برای واکسن برکت کردن ، الان صداشون در نمیاد . حداقل شهامت اینو داشته باشین بگین اشتباه کردیم . حتی خبری از مقاله !!! شون هم نیست . مخبر و محرز که اون همه تبلیغ می کردن چرا الان چیزی نمی گن ؟
لطفا در مورد وضعیت شرکت های سرمایه گذاری استانی هم صحبت کنید . پورتفوی این شرکت ها بسیار ارزنده اس ولی قیمت ها خیلی عجیبه . اصلا خریدار ندارن !
با این تفاسیر خودرو و خگستر هفته آینده کلا صف خرید خواهد شد و سهامداران خودرو از ضرر در میان صف خرید چندماهه ۴ ماه اول ۹۹ را به یاد بیاورید که کلا صف خرید قفل بود خاصیت نماد خودرو همینه از طرفی قیمت محصولات ایران خودرو طییکسال اخیر چندین بار افزایش داشته است
کاملا درسته. سهم خگستر و ورنا عالی میشوند
از یه طرف اجازهٔ حرکت شرکت به سمت سودسازی رو با سیاستهای غلط نمیدن. از اون طرف نمیخوان مدیریت رو به بخش خصوصی بدن چون میخوان همه چیز مطابق دستورات خودشون باشه. از این طرف دیگه میخوان از شر سهامشون خلاص بشن چون سودده نیست و حتی مطابق قانون تجارت باید تا الآن ده بار اعلام ورشکستگی میکرد و میرفت برای انحلال… ملتی رو بدبخت کردن برای این سیرکی که راه انداختن.
چقدر اتفاق خوبیه برای سهم