موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # قیمت دلار # بازار سهام # بورس کالای ایران # قیمت سکه # آمریکا # قیمت طلا # قیمت مصالح

خبر «چاپ اسکناس برای جلوگیری از ورشکستگی بانک‌ها» جعلی است

خبر «چاپ اسکناس برای جلوگیری از ورشکستگی بانک‌ها» جعلی است
بانک مرکزی خبر جعلی رسانه‌های معاند به نقل از رئیس کل بانک مرکزی مبنی بر اینکه «برای جلوگیری از ورشکستگی بانک‌ها و تامین منابع مالی چاره‌ای غیر از چاپ اسکناس نداریم» را تکذیب کرد.

به گزارش تجارت‌نیوز، بانک مرکزی خبری که توسط رسانه‌های معاند به نقل از عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی در فضای مجازی در حال انتشار است را تکذیب کرد.

بانک مرکزی اعلام کرد: به اطلاع می‌رسد، خبری جعلی توسط رسانه‌های معاند در فضای مجازی در حال انتشار است مبنی بر اینکه رئیس کل بانک مرکزی عنوان کرده است، برای جلوگیری از ورشکستگی بانک‌ها و تامین منابع مالی «چاره‌ای به غیر از چاپ اسکناس نداریم» که بدین وسیله تکذیب می‌شود.

 

منبع: مهر

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی