موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # بانک مرکزی # قیمت سکه # قیمت طلا # قیمت دلار # بازار سهام # پیش بینی بورس # ایران خودرو

رشد اقتصادی ۸ درصدی با شرایط رکود و تورم محقق نمی شود

فرزین
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:اگر دستگاه‌های اجرایی بیایند قانون برنامه هفتم را بر اساس اصولی که تنظیم شده اجرایی کنند رشد ۸ درصدی محقق می شود.

به گزارش تجارت نیوز، حاکم ممکان با اشاره به اینکه دولت باید برای تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی اهتمام ویژه ای به خرج دهد گفت: متاسفانه؛ با توجه به تورم و رکودی که در بازار وجود دارد؛ نمی توانیم  به رشد  اقتصادی ۸ درصدی دست پیدا کنیم، اما این بدان معنا نیست که ناامید شویم و دست روی دست بگذاریم.

وی افزود: مطمئناً اگر دستگاه‌های اجرایی بیایند قانون برنامه هفتم را بر اساس اصولی که تنظیم شده اجرایی کنند رشد ۸ درصدی محقق می شود، اما در این یکسالی که از تصویب قانون برنامه می گذرد حتی آئین نامه های اجرایی قانون مذکور هم بطور کامل تدوین نشده و این اتفاق غیر قابل پذیرش است.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار کرد: اگر دستگاه های اجرایی احساس کنند خلاء قانونی داریم یا نیاز به اصلاح قانون وجود دارد این را باید سریعاً به مجلس ارجاع دهند و ما هم در کمیسیون اقتصادی تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت و بررسی های لازم را انجام می دهیم تا اینکه اشکالات و یا خلاء های قانونی برطرف شوند؛ البته همکاری ما با دستگاه های اجرایی همچنان وجود دارد ولی این را نباید به گونه ای تلقی کرد که ما از ضعف ها و یا سوء مدیریت ها چشم پوشی کنیم و اصلا اینطوری نخواهد بود.

این نماینده مردم در مجلس بیان کرد: در شرایط فعلی اقتضا می‌ کند که ما فعالیت‌های خود را به خصوص اجرای قوانین را با جدیت بیشتری دنبال کنیم و باید دست به دست هم بدهیم که این برهه را هم پشت سر بگذاریم، اما صراحتا بگویم که مجلس نسبت به عدم اجرای برنامه هفتم توسعه گله مند است. /

منبع: خانه ملت

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی