موضوعات داغ: # سینما # هرمزگان # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی # ترامپ # ترافیک # ایران خودرو # قیمت خودرو
گزارش «تجارت‌نیوز» از تحولات هفتگی بازارهای ارز، طلا و سکه؛

رشد 9 میلیون تومانی قیمت سکه های سنگین / نقره صدر جدول بازدهی را به سکه بهار آزادی داد + نمودار

بازدهی بازارها
بازارهای مالی در هفته چهارم آذرماه تحت تأثیر رشد انتظارات تورمی، نوسانات پرشتاب دلار و افزایش همزمان قیمت جهانی طلا، یکی از پرتحرک‌ترین هفته‌های خود را پشت سر گذاشتند؛ به‌طوری که دلار، طلا و انواع قطعات سکه همگی بازدهی قابل‌ توجهی ثبت کردند. با این حال، خلاف هفته‌های گذشته که نقره بیشترین بازدهی مثبت را در میان بازارها داشت، در هفته گذشته این جایگاه را به سکه بهار آزادی واگذار کرد.

به گزارش تجارت نیوز، بررسی عملکرد بازارها از ۲۰ تا ۲۷ آذر نشان می‌دهد که هفته چهارم آذر همانند‌ هفته‌های گذشته با موجی از افزایش قیمت‌ها همراه بوده است. قیمت دلار با رشد نزدیک به ۶ هزار تومان، بار دیگر موتور محرک سایر بازارها بود و تثبیت آن در سطوح بالای ۱۳۱ هزار تومان، انتظارات تورمی را تقویت کرد. همزمان، طلا نیز با اتکا بر رشد قیمت دلار و افزایش بهای اونس جهانی طلا، بازدهی بیش از هفت درصدی را به ثبت رساند و مثقال طلا و طلای ۱۸ عیار در مسیر صعودی پرقدرتی حرکت کردند.
در بازار سکه، رشد قیمت‌ها گسترده و هماهنگ بود؛ به‌گونه‌ای که سکه امامی و سکه بهار آزادی افزایش‌های میلیونی را تجربه کردند و حتی قطعات کوچک‌تر نیز از موج صعودی عقب نماندند. هرچند نقره در این هفته خلاف دوره‌های گذشته، پیشتاز بازدهی نبود، اما همچنان رشد قابل‌ توجهی ثبت کرد، که نشان‌دهنده فعال بودن تقاضا در بازار فلزات گران‌بهاست. مجموع این تحولات بیانگر آن است که هفته چهارم آذر بیش از هر فاکتوری، تحت تاثیر نگاه‌های تورمی و احتیاط سرمایه‌گذاران قرار داشت.

جدول بازدهی بازارها

دلار ۵۸۸۰ تومان گران شد

بررسی بازدهی قیمت دلار از ۲۰ تا ۲۷ آذر نشان می‌دهد، اسکناس دلار با رشد ۵ هزار و ۸۸۰ تومانی بازدهی مثبت ۴.۶۸ درصدی را تجربه کرده است. قیمت دلار در آخرین معامله روز پنجشنبه ۲۷ آذر روی رقم ۱۳۱ هزار و ۶۳۰ تومان بسته شد.

طلا ۷ درصد گران شد

روز پنجشنبه ۲۷ آذر هر گرم طلای ۱۸ عیار به قیمت ۱۳ میلیون و ۷۴۳ هزار و ۷۰۰ تومان رسید و به این ترتیب رشد قیمت هفتگی ۹۱۲ هزار و ۳۰۰ تومانی داشت. در مدت یاد شده هر گرم طلای ۱۸ عیار با بازدهی مثبت ۷.۱۱ درصدی به کار خود پایان داد.

در هفته اخیر هر مثقال طلای ۱۸ عیار رشد قیمت سه میلیون و ۹۵۷ هزار تومانی داشت و در آخرین معامله روز پنجشنبه روی رقم ۵۹ میلیون و ۵۳۸ هزار تومان بسته شد. مثقال طلا نیز در یک هفته گذشته بازدهی مثبت ۷.۱۲ درصدی داشت. گفتنی است اونس جهانی طلا از ۲۰ تا ۲۷ آذر ۶۶ دلار گران شد و بازدهی مثبت ۱.۵۴ درصدی ثبت کرد.

سکه امامی ۹ میلیون تومان گران شد

قیمت سکه امامی در هفته اخیر ۶.۸۳ درصد رشد و افزایش قیمت ۹ میلیون و ۲۰۵ هزار تومانی داشت. این قطعه در آخرین معامله روز پنجشنبه ۲۷ آذر با قیمت ۱۴۴ میلیون و ۱۰ هزار تومان به کار خود پایان داد.

بازدهی سکه بهار پیشتاز شد

روز پنجشنبه قیمت سکه بهار آزادی در سطح ۱۳۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی قرار گرفت. این قطعه در هفته چهار آذر رشد ۹ میلیون و ۵۸۰ هزار تومانی و بازدهی مثبت ۷.۵۰ درصدی داشت. نیم‌سکه در آخرین معامله پنجشنبه با رقم ۷۷ میلیون و ۷۹۰ هزار تومانی بسته شد و در این مدت رشد ارزش پنج میلیون و ۹۰ هزار تومانی و بازدهی مثبت هفت درصدی داشت.

ربع سکه در روز پایانی هفته گذشته، با رقم ۴۴ میلیون و ۳۲۰ هزار تومانی معامله شد و نسبت به آخرین معامله هفته سوم آذر دو میلیون و ۶۲۰ هزار تومان گران‌تر شد و بازدهی مثبت ۶.۲۸ درصدی داشت. سکه گرمی با رشد یک میلیون تومانی و بازدهی مثبت ۵.۲۹ درصدی روی رقم ۱۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومانی بسته شد.

نقره ۳۶ هزار تومان گران شد

گفتنی است در هفته گذشته، هر گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخلی افزایش قیمت ۱۷ هزار تومانی و بازدهی مثبت ۶.۲۰ درصدی داشت و روی رقم ۲۹۱ هزار و ۸۸۰ تومان بسته شد. نقره خلاف هفته‌های گذشته، برنده بازارها نبود و جای خود را به سکه بهار آزادی داد.

گزارش‌های بیشتر را در صفحه طلا و ارز بخوانید.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی