به گزارش تجارتنیوز، یک ماهی میشود که زمزمه استعفای مجید عشقی، رئیس سازمان بورس مطرح است اما در نهایت امروز مجید عشقی استعفای خود را به صورت کتبی تحویل شورای عالی بورس داد. در نهایت محمد رضوانیفر مدیرعامل ویتانا به عنوان مدیرعامل جدید سازمان بورس معرفی شد.
محمد رضوانیفر از مدیران ستاد اجرائی فرمان امام بوده که پس از 6 سال مدیرعاملی پخش البرز به شستا رفت و مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی شد. در نهایت رضوانیفر به ویتانا رسید و مدیرعامل و عضو هیات مدیره این شرکت شد.
رضوانیفر متولد ۱۳۵۶ و از فارغالتحصیلان دانشگاه امام صادق (ع) است. او مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در رشته اقتصاد از دانشگاه امام صادق اخذ کرده و دوره دکترای مدیریت بازرگانی با گرایش رفتار سازمانی و منابع انسانی را نیز در دانشگاه علامهطباطبایی گذرانده است.
سوابق مدیرعامل جدید سازمان بورس
عضویت در هیات مدیره شرکت لیزینگ پارسیان، شرکت سرمایهگذاری آتیه صبا، شرکت دارویی صالحان شیمی، شرکت دارویی برکت، موسسه آموزش عالی نوآوران، شرکت بازرگانی آرین و البرز، شرکت دارویی ایران دارو، شرکت صنایع غذایی کیوان، گسترش تجارت معین شهروند، خدمات دارویی انصار درمان کوثر، ارزش آفرین سرمد، شرکت سرمایهگذاری دارویی تأمین، شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی، شرکت دارویی و بهداشتی لقمان از سوابق اوست.
!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!؟؟؟؟
ببه بببببه چه چه
انشاالله قدم برای بؤرس خؤب بآشد
با عرض معذرت خبر تکذیب شد . آقای دکتر عشقی ابقا شدند.لطفا تصحیح بفرمایید
این هم هم کلاسی اونه
بایستی اعتماد به بازار سرمایه برگردد
بورس اگر رشد نکند اقتصاد تهی تر می شود و کسی دیگر به امور دولتی و اقتصادی اعتماد نمی کند
امیدوارم اولین برنامه اش فرونشاندن شعله معترضین ومتضررین بورس باشد
این هم مثل عشقی